tirsdag, juni 28, 2022

Skolestart: Flotte kvalitetsjakker på salg!

Populært

Snart er det er tid for skalljakker og kort etter skolestart vil det nok vann- og vindtette plagg i mange entreer i store deler av landet.

Vi har funnet disse flotte skolestart-jakkene på salget hos Polarn O. Pyret som tåler både vind og vær.

Polarn O. Pyret lager design som varer. Disse klærne tåler å elskes, vaskes og slites før de arves av neste barn, og så av neste! Det svenske klesmerket er kjent for suveren kvalitet – og for de mange behagelige komfortdetaljene som gjør at plaggene ikke gnager på hals og arm.

Alle skalljakkene er vann- og vindtette, og er laget i ekstra slitesterkt materiale. Sømmene er helteipet slik at de er helt vanntette. En praktisk vindklaffe på innsiden av glidelåsen i jakkene gir ekstra beskyttelse mot kald luft og fuktighet.

Vann- og vindtett prinsessedrøm

Døtre som kun vil gå i prinsesseklær er et kjent fenomen for mange foreldre. Denne skalljakken er i det minste rosa. Den er også vind- og vanntett, og er laget i et slitesterkt materiale med gode pusteegenskaper.

Jakken har et stripet nettingfôr og avtakbar hette som festes med trykknapper. Hetten er dessuten regulerbar og har strikk i sidene. Jakkens ermeavslutninger reguleres med borrelås og de formsydde ermene gir en perfekt passform.

Tøff, lang skallparkas

Denne tøffe skallparkasen er en lengre modell, laget i slitesterkt vind- og vanntett materiale med god pusteevne.

Både ytterstoffet og fôret i jakken er i myk og fleksibel resirkulert polyester. Hetten tas lett av og på med trykknapper. Jakken reguleres med borrelås nederst på ermene, og de formsydde ermene gir perfekt passform.

Korallrosa skalljakke som tåler lek

Vind- og vanntett skalljakke i slitesterkt materiale med gode pusteegenskaper. Hetten kan tas av og på med trykknapper og jakkens ermeavslutninger reguleres med borrelås.

Tøff, svart skolejakke

Denne svarte skalljakken er vind- og vanntett. Jakken er laget i et slitesterkt materiale med god pusteevne. Hetten tas av og på med trykknapper, og er dessuten også regulerbar med strikk i sidene. Jakken er elastisk nederst på ermene og kan reguleres med borrelås, og de formsydde ermene gir perfekt passform.

Praktisk 3-i-1-jakke

3-i-1-jakken i lilla er nykommer i sortimentet, men likevel til sterkt redusert pris! 3-i-1-jakken er merket «PO.P WeatherPRO®» og er praktisk for raske værskifter.

Jakken består av en ytter- og en innerjakke. Ytterjakken kan brukes separat når man trenger beskyttelse mot vind og/eller regn.

Innerjakken kan også brukes separat som en varmende puffjakke. Sammen blir jakkene en varm og god vinterjakke. Det er lagt vekt på komfortable detaljer slik at jakken ikke gnager, og den er slitesterk, vanntett og puster godt.

Vatterte puffjakker

De PFC-frie jakkene er vannavvisende og har vevde sømmer som gjør den helt vindtett. Den varmer godt samtidig som den er myk og smidig.

Hetten er festet med trykknapper og kan tas av. Glidelåsen har en beskyttelse øverst for å hindre at den gnager mot hake og kinn. Den har også en vindklaff på innsiden som gir ekstra beskyttelse mot kulde. Kan brukes som ytterjakke i mildere vær.

1,195FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel