mandag, juni 24, 2024

Smart-løsningene som lar deg styre hagevanning og plenklipping rett fra en app

Populært

Med smarte hage-løsninger har du full kontroll på hagen din uansett hvor i verden du er…

Gardenas smart-system for hage har løsninger der du styrer både robotplenklipper, led-belysning og hagevanning rett fra en og samme app.

Dersom du allerede har komponenter i et Gardena smart-system har du nok allerede en gateway. Dette er en enhet du har inne i huset ditt, ved siden av ruteren. Gateway’en sørger for at smart-enhetene du har fra Gardena er på nett. Tilkoblingen er sikret over lange distanser, så selv om du har en diger hage, så kan du benytte dette systemet.

Med dette vanningssystemet kan du automatisk vanne opptil seks plantesoner, som du stiller inn på individuelle justeringer. Du definerer sonene ut fra sol/skyggeforhold, og hvor mye vann plantene trenger.

Smart Water Control-settet er umiddelbar klart til bruk, og kan til enhver tid utvides med flere enheter. Settet er ideelt til automatisk vanning av blomsterbed og planter i krukker med Gardena Micro-Drip-System eller vanning av plenen med Gardena sprinklersystem.

Sprinklersystemet består av vannspredere som du feller ned i plenen, slik at det ikke er noe problem for robotklipperen å klippe ordentlig rundt sprederne.

Om du har nedfelte vannspredere, må du også felle ned rørsystem i plenen din. Det er ting du kan gjøre selv. Og når du først har gjort jobben tar Smart-vanningen seg av plenen.

Du kan tilpasse intervall og varighet for individuell vanning til hver av de seks vanningssonene. Med en smart-sensor som måler lysintensitet, temperatur og fuktighet i jorden, hindrer systemet også at det blir vannet for mye.

For en mest mulig «helautomatisk» hagevanning trenger du én sensor per vanningssone.

Dersom du plutselig vil å justere vanningen kan du enkelt gjøre det ved hjelp av en app på telefonen eller nettbrettet ditt. Det betyr at du også kan sitte på hytta og justere vanningen av hagen hjemme.

Har du også en robotgressklipperen av typen smart Sileno kan du også holde oversikt over den, og bruke appen til å organisere tidene for gressklipping og vanning, slik at de ikke overlapper.

Systemet har dessuten integrert temperatursensor, slik at vanningssystemet vil sende deg varsel før det blir for kaldt. Når dette varselet kommer vet du det er på tide å slå av vanningssystemet

I videoen under ser du litt mer om Gardenas smartløsninger for hagen:

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel