fredag, juni 9, 2023

Huawei Watch GT3 Pro: En trendy og smart klokke til allslags bruk

Populært

I juni kunne Huawei endelig lette sløret på deres nyeste klokkemodell: Huawei Watch GT 3 Pro. Klokkeserien er selskapets flaggskip innen smarte klokker, og blant de nye variantene finner du en keramisk modell som treffer både på stil, trend og brukervennlighet.

Klokken er for mange prikken over i-en i et hvilket som helst antrekk. Noen sverger til det tidløse og klassiske, andre etter design og trend eller smart teknologi. Det siste tiåret har det skjedd mye på klokkefronten i lys av teknologisk innovasjon. Det tidløse smykket har gått fra å være noe som viser tiden og som tikker av for din personlige smak, til å bli en kompanjong for både trening og hverdagssysler.

Med WATCH GT 3 Pro Ceramic Edition ønsket Huawei å henvende seg til brukeren som både er opptatt av design, trend og teknologi. Den nye, smarte klokkemodellen kommer med en ramme i både gull og sølv, og er inspirert av skjellets korrugerte rør og krusningen på havet.

Urkassen har 24 utsøkte «bølger» som symboliserer 24 timer og 24 soltermer. Klokken kombinerer de klassiske designelementene fra øst og vest, og tolker en annen type estetikk med et nytt designspråk, for å tilfredsstille fantasien til en luksusklokke. 

Huawei Watch GT 3 Pro – Smartklokke med stropp – BluetoothHuawei Watch GT 3 Pro – Smartklokke med stropp – lær – Bluetooth
7306 kroner4917 kroner

Kombinerer design med brukervennlighet

I tillegg til å treffe på flere designelementer, er også brukervennlighet i forsetet i Huaweis WATCH GT 3 Pro. Klokken har hele 7-dagers batterilevetid, og trenger kun å lades i 10 minutter for en hel dag med bruk.

Det finnes også en rekke muligheter for måling av både helse og trening, i tillegg til over 100 ulike treningsmoduser. For å få din helt personlige vri kan du også velge mellom over 10.000 nedlastbare design på urskiven. I klokken finner du også flere andre egenskaper som kommer deg til nytte i hverdagen:

  • I helseappen kan man overvåke egne aktiviteter og helse, som hjertefrekvens. De som liker å trene utendørs vil også ha glede av den innebygde GPSen med dobbel frekvens som kan oppgi din posisjon med langt større nøyaktighet enn før.
  • Hør på musikk ved å koble øretelefonene direkte til klokken via Bluetooth, på den måten slipper du å ha med mobilen på løpetur.
  • Svar på telefonsamtaler eller SMS direkte fra klokken.

Noe for enhver smak og livsstil

I desember lanserte også Huawei WATCH GT3 med et lekkert bånd og urskive i gull. En klokke hvor både design og teknologi harmonerer sammen.

Med tidløst design som spenner seg fra det ultramoderne, til det elegante og funksjonelle, blir det enkelt å finne uttrykket som matcher antrekk, humør og dagsplan. Klokken har også de samme egenskapene for trening og måling som PRO-modellen som nylig ble lansert.

Huawei WATCH GT 3 3,35 cm (1.32″) 42 mm AMOLED Gull GPS (3279 kroner)Huawei WATCH GT 3 3,35 cm (1.32″) 42 mm AMOLED Gull GPS (2820 kroner)
HUAWEI WATCH GT 3 42 mm: Batteriet kan vare i 7 dager ved følgende forhold: 30 minutter med Bluetooth-samtaler hver uke, 30 minutter med musikk hver uke, pulsovervåkning aktivert, HUAWEI TruSleep™ aktivert for søvn, stressovervåkning aktivert, 180 minutter trening hver uke (GPS aktivert), meldingsvarsling aktivert (50 SMS-meldinger, 6 anrop og 3 alarmer per dag), skjermen slås på 30 minutter daglig. Batteriet kan vare i 4 dager ved følgende forhold: 30 minutter med Bluetooth-samtaler hver uke, 30 minutter med musikk hver uke, pulsovervåkning aktivert, HUAWEI TruSleep™ aktivert for søvn, 180 minutter trening hver uke (GPS aktivert), meldingsvarsling aktivert (50 SMS-meldinger, 6 anrop og 3 alarmer per dag), skjermen slås på 30 minutter daglig.

Samtidig har det kommet en rekke oppgraderinger på klokkens treningsfunksjoner. Med over 100 forskjellige treningsmoduler er det nå enkelt å finne akkurat den treningstypen som passer deg. Watch GT 3 tilpasser også egne treningsplaner i henhold til fysiske form og treningsvaner. For økt motivasjon kan klokken sette opp aktivitetsmål og gi tilbakemelding i sanntid og i HUAWEI Health-appen. Den innebygde treningsassistenten gir talepåminnelser mens man trener – om mål, status, fremgang og mye mer.

I helseappen kan man overvåke egne aktiviteter og helse. De som liker å trene utendørs vil også ha glede av den innebygde GPSen med dobbel frekvens som kan oppgi din posisjon med langt større nøyaktighet enn før.

Disclaimer: Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler. 

1,226FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel