tirsdag, juni 28, 2022

Skolestart: Flotte antrekk til skolebarna

Populært

Polarn O. Pyret lager design som varer. Disse klærne tåler å elskes, vaskes og slites før de arves av neste barn, og neste!

De myke stripete barneklærne til Polarn O. Pyret er fine og funksjonelle og har vært en favoritt helt fra de startet i Sverige i 1976.

Vi har kikket i salgshyllene til den populære barneklær-produsenten etter fine antrekk til skolestarten.

Klassiske striper

De klassiske myke og gode stripene Polarn O. Pyret er så kjent for er faktisk på salg! Genserne er anvendelige og slitesterke, og behagelig å ha på seg.

Polarn O. Pyret som er kjent for å legge vekt på å lage trygge og giftfri barneklær bruker 100 prosent økologisk bomull til alle bommulsklærne.

Til skolen i tøff snurrekjole

En morsom og snurrevennlig kjole i myk økologisk bomullstrikot. Kjolen har glidelås bak på ryggen og kontrastfargede bånd langs sidene.

Kjolen har ekstra vidde i skjørtedelen, som står fint ut når man snurrer rundt.

Siden kjolen har lange ermer kan den kombinert med de flotte hvite strømpebuksene brukes en stund utover høsten.

Velkledd i blå skjorte

I en vevd rutet bomulls-skjorte med korte ermer ser man alltid velkledd ut. Skjorten har en buttondown-krage og brystlomme, samt rund skjæring nederst.

Matchet med ulike blå jeans og en genser over skuldrene blir man fort moteløven i skole.

Søt i liljekonvall

Genser og hoodie med liljekonvall-trykk i myk bomullstrikot sammen med denne buksen i deilig collegekvalitet gir komfort samtidig som man er kledd for skolen.

Tøff skolegutt

De mørkblå cargobuksene matches fint med en stripet t-skjorte eller en pikétrøye. Collegegenser med flybroderi på magen er også tøff til, og kan dessuten matches fint med alle typer blå jeans.

Kule jeans

Jeans bootcut denim i femlommersmodell har utsvingte ben og hemper i midjen til belte. De fleste Polarn O. Pyret-jeans kan dessuten reguleres på innsiden med knapphullsstrikk.

Mom ankel jeans med fem lommer har en ledig passform med avsmalnede ben, og en moteriktig høy midje med hemper til belte.

Jeans slim fås i både svart og blå – begge er på salg! En litt smalere femlommersmodell.

1,195FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel