torsdag, juli 18, 2024

Slik velger du et kunstig juletre som passer for deg

Populært

Julen er rett rundt hjørnet. Flere og flere velger å bytte ut den levende julegrana med et kunstig tre. Det er bekvemt og holdbart. Her er tipsene som hjelper deg å finne treet som passer for deg.

Holdbarheten er en åpenbar fordel med kunstige juletrær. Og som med det meste annet så koster kvalitet. Det finnes trær i alle prisklasser, og prisen er ofte en god levetidsindikator.

Livaktige nåler: Kvalitetstre i 7 ulike størrelser, fra 65 til 250 cm, med livaktige nåler laget ved hjelp av sprøytestøping. Det er lettvektig, værbestandig og holdbart. Nålgrenene kan formes slik du vil. Svært enkel montering

Når du har vurdert budsjett er det først og fremst du må vurdere når du skal finne deg et kunstig juletre. Mål plassen der treet skal stå for å sikre at det passer perfekt, og ta hensyn til både takhøyde og gulvplass. Tenk gjennom hvor tett du vil plassere treet opp til andre møbler.

Med belysning og kuler: Dette treet er 240 cm høyt og det følger med energieffektive LED-lys og 120 julekuler i ulike størrelser enten i rosé, gull eller hvit. Fås også i mindre størrelser.

Kunstige juletrær kommer i forskjellige typer og former. Noen er designet for å ligne edelgraner, mens andre etterligner furutrær. Det finnes trær med hvit snø, og det er funky rosa trær som helt åpenbart ikke er hentet fra skogen. Velg noe som passer din personlige smak og stilen i hjemmet ditt. Formen på treet er også viktig. Noen foretrekker et tett og buskete tre, mens andre liker et mer åpent og luftig utseende.

Stor julestemning på liten gulvplass? Det finnes også sylslanke juletrær. Perfekt for å pynte opp om man bare har et hjørne tilgjengelig…Disse finnes i fire ulike høyder, fra 120 til 240 cm.

Noen kunstige juletrær kommer med innebygde lys. Det kan være en praktisk tidsbesparelse. Om du velger et tre med lys kan det være lurt å se på energieffektiviteten. LED-lys er generelt det mest energibesparende. Hvis du derimot ønsker å ha full kontroll på lyseffekten, velg et tre uten lys slik at du kan bruke lysene du kanskje allerede har.

Julen trenger ikke være rød… Dette juletreet fra VidaXL finnes i rosa, svart, kongeblå og gull. De rager fra 120 til 240 cm.

Et kunstig juletre skal ikke bare være en glede å sette opp, men de færreste av oss har ubegrenset lagringsplass. Noen trær leveres med solide oppbevaringsbokser eller bager som beskytter treet mot støv og skader når det ikke er i bruk. Enkel montering og demontering er også en faktor å vurdere.

Disclaimer: Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler. 

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel