fredag, september 29, 2023

Så lett får du hvitere tenner til jul

Populært

Det er morsommere å smile når man kan vise frem en hvit perlerad.

Kaffe, te, juice, rødvin og fargesterk mat setter også sitt preg på tannfargen, og etter mange år kan det føre til gul farge på emaljen.

Man kan selvfølgelig begrense inntaket av ting som setter farge på emaljen, men det er neppe en spesielt bærekraftig oppskrift for de fleste av oss i lengden.

Og uansett så har faktisk også de fleste mennesker har en litt gul tone på tennene.

Dersom man har gulnede tenner er det en eneste måte å få dem hvite igjen på: Det er tannbleking

Kjerringråd som å pusse tenner med bakepulver bør man styre langt unna. I tillegg til at de faktisk stort sett ikke fungerer, er det både ubehagelig og kan dessuten også være skadelig for tennene.

Tannbleking kan være hardt for tennene, men den skånsomme metoden fra Dentway er den samme som tannlegen. Med et Dentway-sett bleker man tennene gradvis over 3 til 7 dager, og man får råd av en kvalifisert tannpleier.

Bestselgeren Dentway Starter Kit koster bare 495 kroner, og er enkel å bruke.

Dentway starter kit inneholder 2 stk formbare tannskinner, tannblekingsgel 9 ml, oppbevaringsetui for tannskinnene og en detaljert bruksanvisning.

Gelen skal sitte på i 30-60 minutter per dag til du har oppnådd det blekingsnivået du ønsker. Dentways tannbleking er effektivt mot gule tenner, flekker og misfarging, og gir deg hvitere tenner

Formelen er basert på to virkestoffer: Det ene er Phthalimidoperoxycaproicacid – et klinisk bevist stoff som effektivt bleker tennene uten å skade tenner eller tannkjøtt. Det andre er Hydroxyapatite som styrker tannemaljen ved å erstatte tapte mineraler fra tannoverflaten og gir langsiktig beskyttelse mot irritasjon og ubehag i tennene.

For de som allerede har Dentwat-kit, kan man også kjøpe en rimeligere refill-pakke.

Dentway Refill Kit er for de som allerede har et start kit. Denne pakken inneholder tannblekingsgel 9 ml (nok til 24-36 behandlinger) samt en detaljert bruksanvisning.

En alternativ metode til skinnene er Dentways tannblekingsstrips.

Det er rett og slett strips med blekemidler som man skal ha på i 20 minutter. Stripsene er en litt annen blekemåte enn start kit’et, men også dette er en klinisk testet og skånsom metode. En boks inneholder 14 X 2 stk strips, dvs 14 strips for øvre tannraden og 14 for nedre. 

Disclaimer: Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler. 

1,238FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel