torsdag, juli 18, 2024

Kenwood, Smeg og japanske kokkekniver: Vi fant kjøkkenkuppene fra Singles Day-salget som varer helt til søndag…

Populært

Smeg-kjøleskap og Kenwood kjøkkenmaskin på salg? Javisst… Det fins. Og vi har samlet det til deg her så du slipper å lete selv.

Bakeren & Kokken har valgt å ha Singles Day-salg helt frem til søndag. Vi har kikket på tilbudene og funnet de der det er snakk om ganske store prisavslag.

I prisvinduet her står den vanlige prisen, så vi har gått inn og sjekket tilbudsprisen som gjelder frem til søndag.

Kniver

Man er avhengig av gode kniver på kjøkkenet. Det var ganske mange kniver med litt prisavslag. Men her fant vi noen toppkvalitets kniver, der prisen virkelig er kuttet.

Suncraft Sakamoto knivsett satt ned fra 2.400 til 1.499: Knivsett som består av to kniver med en unik skarphet. Knivene er smidd i tre lag og har en hardhet på 58-60 HRC. Sakamoto knivene har et holdbart og basalt design. Du kan derfor enkelt få utført alle dine hakke og skjæreoppgaver. Settet inneholder en Santoku og en Nakiri kniv, med en lengde på 30,7 cm og 31 cm.

Miyabui Brødkniv 23 cm satt ned fra 3.699 til 2.999:5000MCD brødkniven fra japanske Miyabi er med sin finesse, skarphet og kvalitet – et av markedets beste alternativer. Det tannede bladet gjør at du kan glatt og komfortabelt kutte glatte skiver av favorittbrødet ditt – uansett hvor tykt eller tynt du vil!

Yaxell Gou-kniv satt ned fra 3.699 til 2.249: Yaxell Gou Kokkekniv 20 cm har ordinær pris 3.699 kroner. Frem til og med søndag er prisen 2.249. Kjernen av SG-2 cobolt-vanadium rustfritt pulver stål danner egg. Bladet er laminert sammen med 100 lag av vekselvis hardt og mykt stål som gir kniven ekstremt god styrke. Håndtaket av Mikarta Plus med nagler gir kniven en bra balanse 

Kenwood på salg?

Ja det er sant. Bakeren og Kokken har satt ned prrisen på en Kenwood KVL4110W Chef XL Kjøkkenmaskin.

Førpris er 3.888, men frem til søndag koster den 2.999.

Kjøkkenmaskinen har en kraftig motor på 1200 watt og kvaliteten du kjenner fra Kenwood. Den leveres med alle røreredskaper du trenger, og en effektiv blender som lett monteres på toppen av røremaskinen.

Induksjonsfat og grillpanne

Lodge Chef Collection Vendbar Grillpanne / Stekepanne er satt ned fra 1.149 til 749: Allsidig grillpanne fra Lodge, som er vendbar. Pannen har både en klassisk glatt stekeside og en side med grillspor, som kan brukes direkte på kokeplaten. Den er også kompatibel med induksjon, stekeovn og kan til og med brukes over åpen ild. Den vendbare pannen er laget av støpejern og måler 49,5 x 25,4 cm.

Iittala Tools induksjonsfat lite er satt ned fra 1.999 til 1.399: Fatet er laget av rustfri stål med en unik 3 lags konstruksjon. Fatet har en effektiv varmefordeling og et innvendig litermål. Dessuten er fatet lett å rengjøre. Tross den lille størrelsen, så kan du allikevel lage lekre matretter i det lille fatet. Serien Tools er en førsteklasses serie, som er designet av den anerkjente svenske designeren Bjørn Dahlstrøm.

Vannkoker og presskanne

Breville Mostra Vannkoker 1,7 L. er satt ned fra 1.096 til 799: 2400 w med et lekkert, moderne design.

Eva Solo Termos presskanne i rustfritt stål satt ned fra 1.299 til 769: Brygg, server og lagre kaffen din i denne stilige termoekspress-beholderen fra Eva Solo!Nordic Kitchen-serviset Solo er en elegant serie inspirert av nordiske designtradisjoner.

Kjøleskap og vinskap

Dobbelt kjøle- og fryseskap fra Smeg, satt ned fra 25.999 til 20.799: Skapet i sort eller hvitt er på tilbud.

Retro kjøle- og fryseskap (enkelt) fra Smeg er satt ned fra 26.499 til 19.874 kroner: Dette stilfulle og retro kjøle-/fryseskapet fra Smeg er på salg i flere farger.

Caso WineSafe 43 er satt ned fra 7.230 kroner til 6.199 kroner: Kjøleskapet er designet til å romme opp til 43 flasker vin. Kompressorteknologi sørger for at du kan holde temperaturen uten at det bråker.

Disclaimer: Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler. 

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel