torsdag, mai 23, 2024

Vakre pledd du strikker selv

Populært

Høsten er tid for strikk, hva med å strikke deg et vakkert pledd du kan kose deg under når kuldegradene kommer?

Har du strikkedilla vet du at det å sitte og se tv, eller prate med venner, ikke er helt det samme uten et prosjekt som vokser ut fra strikkepinnene dine.

Hestepleddet vi forelsket oss i

Dette herlige pleddet med tilhørende pute som har matchende hestemotiv passer kanskje ikke i alle hjem, men vi ble helt forelsket av motivet. Det strikkes på rundpinne 5,5 i garnet Raggi fra Järbo. Mens pleddet er 130 x 90 cm er puta 55 x 55.

Pleddet som er vist på bildet er i ni farger. alle farger er selvsagt mulig å velge etter eget ønske, men de rosa og gule kan man lett bytte ut om man heller ønsker å hente opp andre farger man har i rommet.

Järbo Raggi som dette herlige hesteteppet er strikket i består av 70 prosent superwash-ull og 30 prosent nylon. Det tåler skånsom vask på 40 grader.

Tradisjonell Järbo

Dette tofargede pleddet i tradisjonelt Järbomønster, som også strikkes i Järbo Raggi, passer nok i litt flere hjem enn hesteteppet, og vi ville slettes ikke hatt noe mot å krølle oss godt sammen under dette pleddet heller.

Pleddet strikkes på 5,5 og 6 mm pinner og måler 128 x 170 cm.

Marius-inspirert

Det er ikke bare svenskene i Järbo som vet å lage klassiske og flotte mønstre. Dette Marius-inspirerte pleddet fra Viking Garn strikkes i 100 prosent superwash-ull på 3,5-mm pinner.

Det er også matchende puter til. Teppet er på hele 152 x 200 cm, så det er noe større enn de andre pleddene.

Herlig ull i superwashkvalitet fra Viking. Tåler skånsom vask på 40 grader.

Grafisk og moderne

Mens hesten appellerer til det romantiske og tradisjonelle har dette mer modernistiske alternativ i Raggigarnet til Järbo et kubistisk preg. Det er samtidig i lun ullblanding og åpner for spennende fargevalg som både kan komplementere fargevalgene i hjemmet ditt – og spreke dem opp litt.

Pleddet måler 140 x 125 cm og strikkes på 5 mm rundpinne.

Det spennende mønstert åpner for fargelek

Stjernedekket til barnerommet

Stjernemønstrede innslag på barnerommet ser ut til å være en evig mote. Enten du vil ha rødt, rosa, blått – eller en lekker myk brungrå farge som på bildet, så har du et flott innslag på rommet til minsten.

Pleddet hekles i mykt bommulsgarn, som naturligvis tåler en vask. Järbo Soft Cotton som teppet er heklet i, er faktisk et av de mest populære seriene til den svenske garnprodusenten gjennom tidene!

Disclaimer: Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler. 

1,240FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel