mandag, juni 24, 2024

Salget av pizzaovner til himmels

Populært

Interessen for å lage den perfekte hjemmelagde pizzaen har økt kraftig, og det merker Ooni som lager pizzaovner for hjemmebruk.

Nordmenn har omfavnet trenden med hjemmelaget pizza, og Ooni melder at de i fjor hadde en salgsvekst på 247 prosent av ovner og tilbehør. Uansett om du er nybegynner eller lidenskapelig pizzabaker – en nystekt pizza fra en pizzaovn er tydeligvis noe stadig flere setter pris på.

Det er alltid hyggelig å samle venner eller familie for å lage pizza sammen. En hjemmelaget, fersk pizza er alltid populært, og Ooni har utviklet utendørs pizzaovner som passer like godt hjemme som på hytta. De er flyttbare, og når raskt en temperatur på hele 500 grader. Den ideelle temperaturen for å lage den klassiske italienske pizzaen. 

Ovnene til Ooni byr dermed på et hav av muligheter for å lage den den perfekte pizzaen utendørs – fra den tradisjonelle varianten med tomat, skinke og mozarella til pizzaer med mer kreativt tilbehør.

Ooni Koda 16 Gass pizzaovn

Ooni Koda 16 Gass pizzaovn: Bak med gass og unngå sot og kullstøv. Oonis Koda 16 er en effektiv utendørs pizzaovn med et stort bakeareal. Det gir plass til familiepizzaer på opp til 40,6 cm i diameter eller til ildfaste former med poteter, fisk eller andre gode retter. Pizzaovnen varmes opp med propangass sånn som vi kjenner det fra gasskomfyrer og griller. Ovnen varmes opp på kun 20 minutter til en topptemperatur på 500°C som gjør det mulig å bake pizzaer, nøyaktig som i Napoli på kun 60 sekunder. Det er lett å tenne på i din Kode 16 med den innebygde tenneren og gassen kobles direkte til grillen med en slange.
Med til din nye Ooni pizzaovn får du en pizzasten av cordierit og en bok med oppskrifter og gode tips. Slange og regulator kjøpes separat.

-Etterspørselen etter våre pizzaovner har steget i takt med at man har tilbrakt mer tid hjemme. Måltidene har for mange vært et samlingspunkt, og pizzaovnen har nærmest blitt en katalysator for felles aktivitet. En sosial fellesnevner. Kombinert med den økende friluftstrenden, har muligheten til å lage et enkelt og godt måltid utendørs virkelig fanget nordmenns interesse, forteller Arthur Bovino, Head of Pizza Content i Ooni.

Få sommerpizzaen til å blomstre

Kalenderen viser sommer, og det betyr perfekte dager for å lage pizza utendørs. Være seg den napolitanske klassikeren eller en pizza med mer spennende tilbehør og toppings – som for eksempel spiselige blomster. 

Stadig flere bruker blomster som en vakker «touch», og en sommerpyntet pizza med spiselige blomster både smaker og ser godt ut. 

Ooni Fyra – transportabel pizzaovn

Ooni Fyra transportabel pizzaovn: Lag god hjemmelaget pizza hvor hen du er med Oonis nye Fyra-pizzaovn. Pizzaovnen er designet til å være transportabel og den er derfor perfekt til å ta med på tur eller til å ha med på bilferie. Oonis pizzaovnen varmes opp av pellets og det gir pizzaene en karismatisk smak. Ovnen er varm og klar til bruk på 15 minutter og den er skapt til å holde godt på varmen, så man ikke sløser med energi. Ovnen kan nå en maksimal temperatur på hele 500°C, så du kan få en pizza med sprø bunn nøyaktig som i en klassisk italiensk stenovn. Den høye temperaturen gir dessuten en lynrask baketid på bare 60 sekunder. I Fyra-pizzaovnen kan du bake pizzaer på opp til 12” i diameter. Det tilsvarer 30,5 cm. Det følger med en pizzasten i cordierit og en guide med tips og oppskrifter.

Her er fem spiselige blomster du kan bruke på årets sommerpizza:

  • Kornblomster: Vakre rosa, røde og blå blomster med en behagelig smak.
  • Lavendel: Kanskje den mest allsidige av alle de spiselige blomstene. Kan brukes i alle retter. Lett gjenkjennelig duft.
  • Forglemmegei: En vakker liten blå blomst som mange kjenner til – kanskje noe for sommerpizzaen?
  • Stemorsblomst: En velkjent blomst i matlagning. Blomsten kan kandiseres og gir en søt smak på pizzaen.
  • Skogsyre: En liten kløverblomst i grønt eller lilla. Vakker som pynt med frisk smak. 

Tilbehør – eller toppings – er ofte en smakssak. Mange har sine favoritter, og ofte spiller anledning eller tid på døgnet inn. Det er kun fantasien som setter grenser. Mer inspirasjon til pizzadeig og andre toppings kan du finne her.

Pizza for den tradisjonelle, kresne eller eksperimentelle

Uansett om du er en tilhenger av den klassiske pizzaen, veganer eller mer av den eksperimentelle typen så treffer den hjemmelagde pizzaen alle. Og det beste med pizza er kanskje at det er perfekt mat å dele. Alle kan få smake en liten – eller stor bit. Eller få sin helt egen pizza. 

Ooni Karu 16 – for hele familien

Ooni Karu 16 pizzaovn: Allsidig pizzaovn fra populære Ooni. Du kan lage alt fra store pizzaer, ristet kjøtt, stekte grønnsaker eller nystekt brød. Her er det bare fantasien som setter grenser. Til Karu 16 kan du benytte kull eller ved, du kan også velge å kjøpe et gass-kitt slik at du kan fyre med gass. (selges separat) Takket være de nye designfunksjonene, kan du nå lage en 16-tommers pizza. Etter kun 15 minutter forvarming så lager du mat ved 500 ° C, slik at du kan steke pizzaer på 60 sekunder, lag perfekt mat til hele familien med Karu 16 ovnen.

Alle pizzaovnene til Ooni varmes raskt opp til 500 grader, og pizzaen er ferdig stekt på bare 60 sekunder. Som en ekte, italiensk pizza skal være. 

Velger man for eksempel ovnen Ooni Karu 16, får man en pizzaovn som både er vedfyrt, går på gass og på kull. Ovnen er ca. 40 cm. bred, noe som gir god plass til å lage pizzaer med perfekt stekt skorpe og bunn. 

Ooni har flere ovner i ulike størrelse. Fellesnevneren er at de er skreddersydd for utendørs bruk, er flyttbare (bærbare) og at alle steker pizza ved 500 grader på bare 60 sekunder.

Disclaimer: Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler. 

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel