mandag, juni 24, 2024

Skolestart: Slik velger du riktig sekk til barnet

Populært

Helt siden 1946 har Beckmann fokusert på å lage sekker som er gode å bære og tilpasset barnet på best mulig måte.

– I dag tilbyr vi et stort utvalg skolesekker med utgangspunkt i norsk håndverk til barn i alle aldre. Den unike kombinasjonen av ergonomi og design, samt et kontinuerlig fokus på kvalitet, har gjort Beckmann til den foretrukne skolesekken for skandinaviske barn, forteller den populære sekkprodusenten på hjemmesiden sin.

TIPS: 12 L-sekkene er passer som den første skolesekken for de aller yngste skolebarna. Disse ryggsekkene kommer i mange design og holder høy kvalitet. Sekken er designet for å få tung last til å føles så lett som mulig, og for at belastningen skal havne der den gjør minst skade.

I løpet av skolealder vil barna vokse mye. Beckmann-sekkene har noen justeringer, men produsenten har lagt vekt på at de ikke skal være så tunge for barnet å bære.

Derfor har de latt være å lage for mange tilpassinger. Classic-serien kommer i tre ulike størrelser: 12 liter, 22 liter og 28 liter.

– Tilpasningsfunksjoner gir økt vekt, og det er vanskelig å få sekken til å sitte optimalt gjennom hele bruksperioden. Vi anbefaler heller å ha en lett, optimalt tilpasset sekk som man bytter etter 2–4 år, sier de.

TIPS: I skolepakken inngår den ergonomiske skolesekken Beckmann Classic, en mindre sekk til gymtøy og utflukter, en matboks, vannflaske og et pennal med skrivesaker – alt i matchende farger og motiver.

Aluminiumsrammen i Beckmann-sekkene er tilpasset slik at den passer de fleste barn i målgruppen.

Dersom den likevel ikke passer helt til ditt barn, er tipset til Beckmann at du kan ta ut rammen og bøye den til for hånd slik at sekken blir spesialtilpasset til barnet ditt.

TIPS: 22L-sekkene kan selvsagt også kjøpes «løs»

En sekk som passer bør sitte rett over rumpa, og den nedre delen av hoftebeltet bør sitte på hoftekammen. Når du justerer selene skal brystremmen sitte på høyde med armhulene, og du trekker sekken inn mot skuldrene med toppstrammeren. Når dere er ute og prøver skolesett, så pass også på at skulderremmene passer godt over skuldrene og ikke føles ubehagelige mot halsen.

TIPS: Dersom du har to skolebarn tilbyr Beckmann et Classic Ryggsekk sett med en ryggsekk på 22L og en på 12L. To pennaler i ulike størrelser følger også med. Dermed får minstemann lik sekk som storebror/storesøster.

Alle sekkene er inndelt slik at det skal være enkelt og intuitivt å pakke sekken riktig. En feilpakket sekk blir nemlig tyngre å bære. I Classic-sekkene er det egne rom eller lommer til laptop og nettbrett, bøker og permer helt innerst til ryggen. Når man pakker de tyngste tingene nærmest ryggen blir sekken lettere å bære.

TIPS: 28L-sekkene har et stort hovedrom, en separat lomme til laptopen, og en mindre lomme til f.eks. vannflasken. Sekken har et ergonomisk design, med innvendig komprimering, som trekker tyngden mot baksiden, og legger vekten på hoftene. Beckmanns ryggsekker på 28 liter, er kompatible med den mindre modellen på 16 liter (kjøpes separat), som kan festes bak på den store sekken.

Beckmann har utvidet garantitiden på sekkene sine til 4 år.

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel