søndag, mai 22, 2022

Påskeeggene som gir deg munnvann

Populært

Uansett om du tror på påskeharen eller ikke- så tror du vel på nydelige påskeegg?

Fabergépåskeegg 

Dette har vært et svært populært påskeegg flere år på rad. Store og nydelige påskeegg i Fabergé-stil, fylt med hele 750 gram deilige sjokoladeegg og konfekt av mørk sjokolade og melkesjokolade. Finnes i tre farger.

Egg Royale

Påskens fineste og største halve egg? Dette er fylt med 1,5 kg godteriblanding med blant annet karameller, Dumle, Geisha, Riesen, sjokoladeegg og konfekt. 

Lasse Åberg-påskeegg

Vakkert, godterifylt påskeegg i metall med motiv av Lasse Åberg! Egget inneholder 300 gram sjokoladeegg av mørk sjokolade og melkesjokolade, fylt med hasselnøttkrem

Baileys Salted Caramel sjokoladeegg

Dette store sjokoladeegget er håndpyntet og har smak av den uslåelige kombinasjonen likør og salt karamell. Perfekt som påskeegg til voksne sjokoladeelskere! Fås også som mini-egg.

Egg Copenhagen påskeegg

I dette vakre, halve egget skjuler det seg hele 750 gram godteri, klart til å bli satt frem på påskebuffeten!

Gnaw Gnawsome vegansk sjokoladeegg

Ønsk en eggstra god påske til alle de som vanligvis ikke spiser egg (eller melk!) med et stort og vegansk påskeegg fra Gnaw!

Påskeegg i gaveeske med kaninører

Overrask de små påskeentusiastene med en fargerik gaveeske som inneholder to gaver: gode melkesjokoladeegg og en morsom hårbøyle med lange, spisse kaninører!

Noble egg påskeegg

By på påskens flotteste egg og gi eggejakten litt ekstra gyllen kant! Det stilrene påskeegget Noble Egg er fylt med 450 gram sjokoladeegg og konfekt, og passer perfekt til den voksne elskeren av godteri.

Eggjakten-påskeegg

Gjør påskens leting etter egg litt eggstra morsom med Eggjakten! Denne esken inneholder 24 sjokoladeegg og seks morsomme skilt som lar deg vise ivrige eggjegere veien – perfekt når du har fått jobben som familiens påskehare og har lyst til å finne på en eggstra morsom eggjakt!

Disclaimer: Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler. 

1,196FansLik
279FølgereFølg

Neste artikkel