fredag, juli 30, 2021

Sommerstell av slitne føtter

Populært

Det er aldri feil å skjemme bort føttene. Slik gjør du pedikyren hjemme.

Om hard hud ikke blir fjernet, kan den sensitive huden sprekke og bli mer utsatt for bakterier, opplyser fotpleieprodusenten på Scholl.no. De understreker at det derfor er viktig å behandle tørr og flassende hud jevnlig.

En pedikyr gjør nytte, men for å holde føttene vakre og sunne må man ta regelmessig vare på dem. Det er mange gode behandlinger i salong, men du kan også ta pedikyren hjemme.

RELATERT: Hjemme-manikyr: Slik får du neglelakken til å sitte lenge

Start med å fjerne neglelakken, og bløt opp føttene dine i et deilig fotbad, i minst 15 minutter. La vannet rense føttene dine, og mykgjøre negler og neglebånd.

TIPS: Scholl Revitalising Foot Bath er rengjørende og har en oppfriskende virkning på trøtte og ømme føtter takket være en kombinasjon av naturlige saltkrystaller og naturlig mint og appelsinolje. Scholl Negleklipper er en effektiv negleklipper med hygienisk oppsamler. Klipper også de hardeste og tykkeste neglene. Scholl Velvet Smooth fotfil kommer med tre ulike rullehoder. Den ekstra grove fjerner tykk og ru hud, den middels grove tar bort all overflødig hard hud, og det myke rullehodet gir en perfekt myk overflate.

Når du klipper tåneglene, så klipp dem rett over. Bruk en neglefil for å forme neglene i den formen du vil. Vær forsiktig med for runde former, da dette kan gi inngrodde tånegler.

Skyv neglebåndene tilbake med en neglebåndsskyver. Pass på at de er myke nok, så du ikke skader dem. Deretter påfører du neglebåndsolje.

RELATERT: Solbrent? Slik lindrer du plagene

Å fjerne død hud kan være en ganske langtekkelig jobb. Med Velvet Smooth Express-filen til Scholl får du en automatisk løsning som dessuten er veldig enkel i bruk. Den vil dessuten stoppe om du har for hardt press på fotfilen, så du unngår automatisk å file for hardt. Pass på at huden er helt tørr når du går igang og filer.

TIPS: Velvet Smooth negleolje gir næring til neglebånd og negler og styrker neglene. Inneholder sju nøye sammensatte oljer og påføres neglebånd og negl. Active Repair Foot Cream er en fuktighetsgivende fotkrem for sprekker i helen som du bruker i din fotpleierutine. Produktet inneholder Active Repair K +, en klinisk testet keratinbasert ingrediens som hjelper hudens naturlige fornyelsesprosess. Gir synlig forbedring innen tre dager. OPI har neglelakk i alle regnbuens farger – enten du vil ha blå, grønne, røde eller lilla negler så har OPI en farge til deg.

Skrubb av død hud med en børste og skyll føttene dine godt. Tørk og smør inn føttene med en god og tykk fotkrem. Den absorberer inn i de dypere lagene av huden, og dette skjer enda raskere når du på forhånd har skrubbet føttene.

Legg på underlakk, farget neglelakk og overlatt.

1,210FansLik
268FølgereFølg

Neste artikkel