torsdag, juli 18, 2024

Se salgskuppene vi fant hos Gina Tricot

Populært

Vi har vært innom Gina Tricot. Der er det salg, og vi fant ikke så rent få kupp som du vil ha glede av langt utover høsten!

Elegant dunjakke

Mary Down Jacket er satt ned fra 1299 til 398,70 kroner. Denne Korte dunjakken har belte om livet.

Jakken er svart og er laget av resirkulert dun og resirkulert polyester. Med definerte skuldre, sjalkrage og delte lommer foran er den elegant både til shoppingturen og når du skal i selskap en sen høstkveld.

70% salg på kul parka

Parka med en avslappet passform. Jakken er brun og har en snøring ved midjen og på ermene. Den har en glidelås foran, trykknapper på toppen, en høy krage, en brystlomme og lommer på framsiden. 55% bomull, 45% polyamid. Jakken er satt ned fra 799 til 239,70 kroner.

Festfin året rundt

Kort kjole med lange, gjennomsiktige, blomstrede armer i blonde. Kjolen er perfekt for fest året rundt. En original utgave av den lille sorte med høy hals, knapper i nakken og et blomstret stoff i blonde. Fås også i hvit- begge fargene er på 70% salg, satt ned fra 599 til 179,70 kroner.

Festfin fløyel

Smal kjole med en hjerteformet hals. Kjolen er svart, langKjole med en en-skulder-detalj. Kjolen er perfekt for festen og svart og har et langt puffermet. Den er laget av fløyel og har midi-lengde. Kjolen er satt ned fra 399 til 119,70 kroner.

Herlig treningsshorts

Unisex myke shorts fra Gina Lab med en oversized-passform. Rosa, komfortable og tidløse. Shortsen har lommer i sidene og en midje med en myk elastisk strikk og en snøring.

Deilig sofakos

Treningsbukser med rette bein. Buksene er hvite og har en midje med en elastisk stropp og en snøring. De er laget av velur. Finnes også i mange andre farger, men i skrivende stund er det kun de hvite buksene som er på salg. Satt ned fra 299 til 68,70 kroner.

Klar for comeback på kontoret

Etter et år med hjemmekontor og påfølgende fellesferie er det nok mange som gleder seg til å komme tilbake til kontoret og møte kolleger. Disse rutete dressbuksene har lommer i sidene og rette bukseben med press. Satt ned fra 399 til 119,70 kroner.

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel