torsdag, mai 23, 2024

Hvit eller rød jul? Her er en variant av begge…

Populært

H&M Home lanserer julekolleksjon denne uken. Den handler om å finne sine egne tradisjoner og om det å gjøre høytiden vakrere og mer personlig enn noen gang før.

Gjennomgangstonen er elegant hygge med lodne puter, moderne ornamenter og hjemmedufter med juletema

– og skru opp volumet for en unik musikalsk godbit, lover H&M.

Denne julen presenterer H&M Home to ulike tilnærminger til å gjøre julehøytiden glad og lys.

De presenterer en kolleksjon som er elegant og minimalistisk, der naturlige hvite tekstiler, lys keramikk og aksenter av lys grønt gir en tonal fargeskala.

Samtidig har de også laget en mer tradisjonell og klassisk julekolleksjon der rødfargen er kombinert med en naturlig og rustikk følelse.

Julen ville ikke vært den samme uten musikk. For å få oss i julestemning har mote- og interiørgiganten samarbeidet med den svenske soul-artisten Janice. Hun har gjort sin egen tolking av den klassiske melodien «There’s No Place Like Home For The Holidays». (Du kan høre den nederst i saken)

– Vi tror på en gledelig og mer munter jul 2021. Vi lengter etter å være sammen igjen og skape en varm og inkluderende atmosfære i hjemmene våre, fylt med musikk og feriefølelser. Vi har alle kommet styrket ut av de siste årene og innsett at den mest verdsatte gaven å gi er tid og tilstedeværelse, sier Evelina Kravaev-Söderberg som er leder for design og kreativitet i H&M Home.

Nøkkeldeler fra kolleksjonen inkluderer et bredt utvalg av stearinlys som legger til feriestemningen, med forlokkende sesongmessige dufter som furu og kanel.

Kolleksjonene byr også på detaljer og enkle oppdateringer for sesongen. Til stuen finnes putetrekk med juletema, eklektiske kandelaber eller lysestaker som skaper et varmt og innbydende samlingssted for familie og venner.

Våre magiske julepynt er perfekte når du begynner å dekorere treet og hvert rom i hjemmet – og de vil lett bli de nye familiefavorittene, som kan tas tilbake og gjenbrukes år etter år. Glassbilen vår med juletre på taket vil gjøre deg nostalgisk og få lyst til å skynde deg hjem til jul, mens vår lille tinnsoldat i glass vil tenne stjernene i barnas øyne.

Lytt til Janices tolkning av den klassiske julesangen her:

1,240FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel