tirsdag, juni 28, 2022

Drømmer du om sauna hjemme? Det er lettere enn du tror

Populært

Du kan selvfølgelig bygge din egen sauna i huset ditt. Men du kan også gjøre det enkelt og bare sette deg rett inn i en energiesparende infrarød sauna som du pakker vekk når du ikke bruker den.

Badstue er drømmen for mange. Det er ikke det at det er så dyrt eller komplisert å bygge dem. For 20.000 kroner kan du få en helt ok liten sauna hjemme hos deg. Hvor man faktisk skal ha den er vel oftere et spørsmål for folk enn hva det faktisk koster. Samtidig kan nok også strømregningene mange har fått høsten 2021 ha bidratt med å legge hete badstudrømmer på is. 

Men du trenger ikke gi opp drømmen om å  slappe av med en bok mens de gode sauna-effektene brer seg i kroppen din. 

En infrarød sauna er rett og slett en sammenleggbar badstue som bruker infrarød varme for å varme opp kroppen din, mens en tradisjonell badstue bruker energi på å varme opp luften/omgivelsene for så også å gjøre kroppen din varm. Derfor opplever mange at de svetter mer i IR saunaer enn tradisjonelle saunaer.

En av årsakene til at du bør vurdere en bærbar infrarød sauna ligger i ordet, saunaen er portabel. Du kan flytte rundt på badstuen, du kan bruke den hjemme, på hytta eller ta den med til en bekjent.

I tillegg til at den er utrolig praktisk, varmes den opp utrolig raskt og det er enorme helsegevinster ved bruk av en bærbar infrarød sauna.

Det er store fordeler med en infrarød sauna, det er store helsegevinster og fordeler i forhold til brukervennlighet og effektivitet. Noen av fordelene ved bruk av en infrarød sauna er:

  • Bedre søvn
  • Bedre blodsirkulasjon
  • Renere og friskere hud
  • Reduserer muskel og leddsmerter
  • Vekttap
  • Praktisk
  • Varmes opp raskt
  • Sammenleggbar

Dessuten bruker infrarøde saunaer mye mindre strøm. Med 0,9 kw i timen trenger du ikke frykte neste strømregning. 

Trenden rundt infrarød sauna hjemme øker enormt, spesielt det siste året ettersom at tilgang til offentlig badstuer har blitt vanskeligere grunnet COVID-19. Samtidig er Norge et kjølig land med lange og kalde vintre, da er det ekstra deilig å varme opp kroppen i våre infrarød sauna.

Infrarød sauna har vært i brukt i lang tid i forbindelse med helse og velvære. Treningssentre som Sats har infrarøde badstuer i sine lokaler og det helt trygt å bruk. 

Disclaimer: Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler. 

1,195FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel