mandag, juni 24, 2024

Hater hunden din å bade? Sjekk denne lure dusjen

Populært

Å få dusjet hunden er ofte en utfordring for både hund og eier. Når ens firbente venn ikke liker å ta et bad, opplever eieren ofte at forsøket på å holde hunden i ro og samtidig vaske den mislykkes.

Derfor har hansgrohe som den første armatur- og dusjspesialisten utviklet en hånddusj spesielt designet for menneskets beste venn. Dusjen er utviklet i samarbeid med dyrleger og -psykologer, hundefrisører og -eiere.

Det innovative dusjhodet har lange silikondyser, slik at det minner om en børste. Dette lar deg målrettet skylle de skitne områdene og nå dypt inn i pelsen, mens det føles behagelig for hunden å bli strøket med dusjen.

Foto: Hansgrohe

Sjamporester i pelsen fjernes effektivt og dusjen irriterer ikke hundens hud. Hansgrohe DogShower gjør ikke bare hundens bad mer effektivt og grundig, det blir også en rolig og hyggelig opplevelse for alle involverte.

Hansgrohe DogShower har tre forskjellige stråletyper. For skånsom rengjøring av potene eller andre sarte steder anbefales strålen fra toppen av dusjen. Den myke vannstrålen fra dysene foran er god for rengjøring av skitne hundebein.

Og til pelsen brukes den store pelsstrålen: Her kommer vannet ut av over 70 myke silikondyser og dypt inn i pelsen der det fjerner alt smuss og rester av pleieprodukter. Det er enkelt å bytte mellom de ulike stråletypene.

Den integrerte vannbremsen aktiveres ved å slippe dusjgrepet. Dette reduserer vannmengden og trykket umiddelbart, slik at hundeeieren ikke får dusj, selv om man kanskje plutselig må bruke begge hendene for å holde hunden i ro.

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel