torsdag, juli 18, 2024

Koselige og morsomme dingser når du skal slanke strømregninga

Populært

Vi er inne i en tid hvor mange prøver å skru ned på strømforbruket. Vi har funnet noen dingser som gjør det kjekt å spare strøm. 

Enten du skrur ned strømmen i stua og koser deg i en snug rug hoodie, eller skrur av lys og drar med familien på tur for å lage vafler på transportabel bålpanne en søndag – her er noen morsomme strømvennlige gadgets du antagelig ikke ante fantes…

Lad telefon og nettbrett når solen er fremme med en solcellelader

Sol-laderen med 21W har to USB-porter der du kan koble til telefonen, nettbrettet eller powerbanken for å fylle opp med energi. For å bruke laderen er det bare å brette ut de tre solcellepanelene og koble til enheten som trenger strøm.

Med de medfølgende krokene kan du feste solcelleladeren til for eksempel vesken din, så du kan lade hele tiden mens du er ute på en lang vandring i strålende sol.

Solcellelader med 21W har to USB-porter

Skru av TV-en, legg bort telefonen og spill heller et morsomt spill med familien  

Klarer du å hakke løs isflakene uten at pingvinen faller gjennom? I selskapsspillet Penguin Trap gjelder det å ha is i magen: Du skal hakke løs isflak fra spillebrettet uten å ødelegge det flaket som pingvinen står på. 

Spillet er beregnet på to til fire spillere og er barnslig enkelt og morsomt å spille! Moro for alle over 3 år.

Vask tøyet ditt med vaskenøtter – naturlig, skånsomt og billig

Vaskemaskina vil fortsatt trenge strøm, men vaskenøtter gir deg 3-400 vask for 269 kroner. Altså langt under prisen på hva vaskemidlene i butikken koster.

Såpenøttene er helt naturlige frukter som inneholder helt naturlig såpe. Bruk dem på klesvasken i stedet for vaskemiddel. Godt for deg, godt for miljøet og godt for lommeboken.

Når du skal vaske, fyller du den lille posen med cirka fem nøtter. Nøttene kan brukes om igjen tre til fem ganger. En pakke Soap Nutz vaskenøtter inneholder cirka 350 nøtter. Det vil si at du har mellom 300 og 400 klesvasker foran deg før du må kjøpe nye nøtter

Skru ned varmen og kle på deg noe varmt

Med en skikkelig varm hoodie glemmer du alt om at det der kaldt, og trendy Snug Rug er en såkalt “oversized blanket hoodie”. Si hei til pleddet som er en genser som er en stor, varm klem!

Hoodien er fôret med den mykeste sherpafleecen, som er både varm og veldig, veldig koselig. I den store lommen på forsiden kan du gjemme mobilen, fjernkontrollen og alt det andre du vil ha i umiddelbar nærhet når du skal kose deg i sofaen

 Hvis det blir skikkelig kaldt, kan en soveposeoverall hjelpe

Kombiner komfort og varme med en soveposeoverall som gjør deg bevegelig og varm uansett hvilket eventyr du legger ut på.

Tåler kulde ned til – 11ºC og kan brukes bpde inne og ute. Laget i polyester og hullfibervatt og kommer i størrelse Small eller Large.

Lag grillmat året rundt, og varm deg på hendene med et bærbart ildsted

Stå for grilling i skogen og på stranden eller bål til hagefesten med et bærbart ildsted som er enkelt å transportere, enkelt å montere og har en god størrelse å fyre på. 

 Siden ilden befinner seg litt over bakken, er det liten fare for at du skader underlaget når du lager koselig leirbål.

Lag vafler uten strøm uten i naturen med et vaffeljern for åpen ild

Ta med deg vaffelrøren i en termos og gjør deg klar til den perfekte utendørsmaten: nystekte vafler!

Med dette vaffeljernet steker du vafler over glør eller åpen ild – perfekt til både utflukter og camping!

Disclaimer: Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler. 

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel