torsdag, juli 18, 2024

Lune og fargerike høstnyheter hos Ikea

Populært

Denne høsten tilbyr Ikea hverdagsmagi i hjemmet, med små og store nyheter fra Ikea.

Om du vil krype opp i sofaen med et pledd eller nyte en lang middag rundt bordet – høstnyhetene oppfordrer til å nyte dagene innendørs med nære og kjære.

Høsten hos Ikea er full av nyheter som tar høstkosen til nye høyder, enten om du vil dele den med familie og venner, eller trekke deg tilbake og nyte stillheten. 

Et av kolleksjonens to høydepunkter er bordene og stolene i NACKANÄS-serien som er laget av tre fra akasietreet, et vakkert og robust treverk. Om du vil ha mer farger er det nye PINNTORP-spisebordet og PINNTORP-stolene i varm rødfarge, et perfekt supplement til hjemmet. Også IKEA-klassikeren HEMNES-skapet har fått ny rød, drakt denne høsten. 

Varme og lunhet er nøkkelordene, enten du vil oppgradere stua med en ny VISKAFORS-sofa pyntet med de vakre TUVSÄV-putene til Hanna Wendelbo, eller om du lar den myke ESSEBODA-sofaen med tilhørende fotskammel tale for seg selv. Tilføy ekstra varme i rommet med den tidløse BLIDVÄDER-lampen eller PRAKTSPIREA – en led lysdekorasjon i fire deler. 

Trekk for gradinene og tenn lysene – nå er sesongen for å kose seg innendørs her. 

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel