tirsdag, juni 18, 2024

2 for 1 på alle salgsvarer – se hva vi fant hos Lindex!

Populært

Mange benytter salget for å sikre seg litt godbiter til klesskapet. Lindex reklamerer med 2 for 1 på alle salgsvarer frem til 2. august. Vi fant flere kupp!

Klassisk fra Holly & Whyte

Holly & White-kolleksjonen består av anvendelige og avslappede plagg som samtidig har et feminint og elegant preg.

Finstrikkede plagg er anvendelige, tidløse og god hjelp når du er litt usikker på hva du skal ha på deg.

1) En klassisk, finstrikket genser i viskoseblanding med elegante gullknapper på ermene. 2) En klassisk cardigan med en litt kortere passform. Det myke, finstrikkede stoffet og de blanke knappene gjør dette til et allsidig plagg som passer like perfekt som et hverdagsplagg som det gjør til en festkjole. Finnes i flere farger 3) En myk og behagelig finstrikket topp med rullekrage og gullfargede knapper nederst på ermene. Kommer i flere farger

Kjoler

1) En komfortabel maxikjole med fine detaljer som knytebelte i livet, rynking i halsen og volang på skjørtet. 2) En langermet kjole med broderdetaljer på kragen og nederst på ermene, laget i myk bomull med litt kreppet struktur.

Gensere i kabelstrikk

Lindex har en rekke gensere i kabelstrikk på salg. Her er mange klassikere i bommulskvalitet og det er mange farger å velge mellom.

Accessories

1) Pynt opp med kompakte, gullfargede hoop-øredobber med store perler 2) et stilig halskjede med to kjeder – ett som er kompakt med en hamret finish og étt mindre med en liten hengelås på 3) Runde solbriller 4) klassiske solbriller med gullfargede detaljer på sidene.

Jeans

1) Ekstra vide JACKIE-jeans med høyt liv i en lekker lysebeige farge. 2) Superkomfortable og stilige jeans i NEA-passform med rette, avkortede ben og belagt overflate. 3) Den populære KAREN-passformen har et normalt liv og utsvingte ben. Du kan kle den opp eller ned, alt etter anledningen. Det er en del størrelser i svart på salget.

Visste du forresten at all denim hos Lindex er produsert på en mer bærekraftig måte, med vann- og energibesparende prosesser? Bomull som benyttes av kjeden er dyrket gjennom Better Cotton Initiative som er verdens største bærekraftsinitiativ innen bomullsdyrking.

Jakker

1) En stilig jakke laget av robust bouclé-stoff med store lommer foran og avkortet passform. Kun online. 2) En uformell, kort parkas med en avslappet passform, hette, snorer i midjen, sidelommer og trykknapper på begge sider av nederkanten.

Omslagsbluser til fine sensommerdager

1) Kortermet overdel med påsydd omslagsdesign med et heldekkende blomstermønster og knepping foran, laget av myk viskose. 2) Mønstret kortermet bluse med omslagsdesign, avkortet passform og elastiske kanter.

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel