fredag, juni 14, 2024

Lag vakker pynt til påske

Populært

Det er koselig å pynte opp med påskedekorasjoner man har laget selv. Begynner du nå rekker du å pynte hjemme eller på hytta.

Vi har funnet noen koselige hobbyprosjekter for deg som gleder deg til å sette frem påskepynten… Det er kjappe og enkle ting som du fint rekker å få ferdig før påske – enten du vil ha dem for å pynte opp hjemme hos deg selv, eller gi bort som vertinnegave til noen du setter litt ekstra pris på <3.

Flotte vertinnegaver

1) Broderipakke Eggvarmer Påske 2) Hyggelig vertinnegave: Broderipakke Flaskeforklær (3-pack) 3) Vakre påske-egg i hardangersøm på hvit hardangervev. Størrelse ca 6×9 cm.

Påskekos

Hva med å 1) strikke søte grytekluter med påskeharer? 2) hekle en nydelig kylling til familiens yngste? eller 3) Skal du på fjellet er det godt med varme sokker? Disse i Påskeand-sokkene blir nok en slager….

Koble av i påskeferien

Det er også greit å ha noe å pusle med når du endelig får noen velfortjente dager å koble av. Under pandemien har puslespill blomstret opp som hobby for mange. Og om du er en av de mange som liker å pusle så er det nok ikke så vanskelig å forstå det – puslespill gir ro i sjela!

Her er to med påskemotiv som er såpass enkle at de kan legges sammen med familiens yngre medlemmer….

Deilig duft…

Har du hytte? Hva med å lage stemningsfulle duftposer å legge i skapet med sengetøyet? Fyll posene med tørket lavendel, så dufter det friskt og godt selv om det kan gå litt tid mellom hver gang dere er på hytta. Det finnes også flotte sett som ikke er like uttalt påske.

En ekstra koselig hilsen…

Kort er også koselig – både å sende og å motta. Gled noen med en personlig påskehilsen…

Har du mange du skal sende kort til finnes det flotte pakker med tre kort – og litt mindre motiver….

Disclaimer: Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler. 

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel