torsdag, juli 18, 2024

Invester i tidløs luksus – premium brands på opptil 40 prosent salg

Populært

Vi har tatt en titt på Miinto-salget. Det er mye som er satt ned litt, men vi har jaktet på den tidløse elegansen som er på tretti, førti og femti prosent salg.

Vi har styrt litt unna døgnfluene, og jaktet nøkkelplagg som vil være kjære favoritter i garderoben i år etter år. Det var overraskende mye fint i mange ulike størrelser – og vi fant til og med noen helt nydelige premium brand-håndvesker i skinn til sterkt rabatterte priser.

With no man in sight, I decided to rescue my ankles from a life of boredom. By purchasing too many pairs of Jimmy Choo shoes

Carrie Bradshaw

Klassiske sorte støvletter fra Jimmy Choo

Tidløse støvlettene fra Jimmy Choo i krokodilleskinn-mønster er anvendelig luksus som hever antrekket til venninnekvelden på byen, det første møtet med Tinder-daten som får det til å krible ekstra i magen – eller som en statement til det viktige jobbmøtet.

Finnes både i størrelse 39 og 40 på Miinto-salget. Prisen er satt ned 40 prosent, fra 13.769 til 8.261,40 kroner. Med rett stell er disse støvlettene en livspartner å sette pris på i mange ulike anledninger.

Jimmy Choo Mini Riley-veske

Jimmy Choo-veske i modellen «mini Riley» er på 30 prosent salg i flere ulike farger, satt ned fra 8.874 til 6.254 kroner.

Vesken på bildet er i brunt lær, men er på salg til samme pris i hvit, sort, rød, kongeblå, marineblå, mørk grønn og bordeaux. Bæres på armen, i hånden eller på kroppen.

Teddykåpe i ullblanding fra Max Mara

Ecru oversized teddykåpe i ullmiks fra Max Mara som passer på jobb, såvel som til den hyggelige caféturen eller halvformelle anledninger.

Teddykåpene ble lansert av Max Mara allerede i 2013 – den første teddyen var lang og brun og dukket opp som en fluffy og morsom nyhet på catwalken. Kjendisene har allerede blomstret på røde løpere i snart et helt tiår med disse kåpene som etterhvert har kommet i flere farger.

Men det var først da Zara i 2018 begynte å masseprodusere kjendisfavoritten at teddykåpene ble et vanlig innslag i bybildet. Og teddy er definitivt i vinden vinteren 2021 også. En teddy fra Max Mara er ikke noe som dukker opp på salget hver dag! Denne finnes kun igjen i en italiensk størrelse 44, som tilsvarer en norsk størrelse 40. Teddyen er satt ned 30 prosent, fra 8.029 kroner til 5.620 kroner. Kåpestoffet er 80 prosent ull og 20 prosent kashmir.

See by Chloé Tote

Cecilya tote-veske i størrelse medium i anvendelig brunt fra See by Chloé. Vesken er laget av okseskinn og med seriens signatur-håndtak.

Den er romslig nok til en variert dag, og den matchende ananasnøkkelringen er en leken finish. Prisen er redusert med 31 prosent fra 5.879 til 4.072 kroner.

Klassisk svart blazer fra Zadig & Voltaire i små størrelser

Svart dobbelbrystet blazer fra Zadig & Voltaire er satt ned 40 prosent fra 6.269 til 3.761,40 kroner. I skrivende stund fås blazeren i italienske størrelser 36-40. Trekk fra 4 for å finne din størrelse (italiensk 40 er en norsk 36).

Passformen er tettsittende, og ermene er rette. Stoffet har godt med tekstur, så jakken kan både rockes og pyntes.

Diane von Furstenberg – kjole med puffermer

Hvit, svart og beige kjole fra Diane Von Furstenberg. Et tidløst grafisk mønster i polyester. Kjolen har krokfeste og glidelås på baksiden, og har lange puffermer.

Nøkkelplagg i jobbgarderoben både høst og vår, og tilgjengelig i small og medium. Prisen er satt ned 40 prosent, fra 6.039 til 3.623,40 kroner. Diane von Furstenberg er stort sett «true to size» i forhold til europeiske merker, så det som vanligvis passer vil oftes passe i DvF også.

Deilig kimono fra Rodebjer

Onofria Jacket fra Rodebjer er en vakker jakke i kimono-stil, laget i et eksklusivt vevet italiensk stoff med tydelig struktur. Bruk den over favorittkjolen eller til et par jeans.

Passformen er avslappet, men formet rundt livet for å understreke midje. Jakken har en stor dekorativ sølvknapp foran. De rufsete kantene på falden gir jakken en feminin og samtidig sportslige utseende

Jakken er noe oversized, så om du vil ha en mer tettsittende fasong må du gå ned en størrelse i forhold til det du vanligvis bruker. Prisen er redusert med 30 prosent på salget, fra 5.100 til 3.570 kroner. I skrivende stund finnes jakken i både Small, Medium og Large.

Omslagskjole DvF

Nok et saqlgskupp fra Diane von Furstenberg. Denne omslagskjolen har et friskt geometrisk mønster, og kan kles opp og ned. Fin hele våren og sommeren og et godt stykke utover høsten.

Kjolen er satt ned 40 prosent fra 5.539 til 3.323,40 kroner, og det er kun størrelse Large igjen. DvF er «true to size» i forhold til europeiske størrelser, men om europeisk medium ofte kan oppleves litt knapt så er trolig en DvF-large passe.

Dobbeltspent blazer – kun igjen i større størrelser

Dobbeltspent blazer fra Elisabetta Franchi i slim passform fast crepe med metall knapper med logo. Jakken har lommer med klaff. Enten du skal på kontoret eller shopping er dette en potensiell favoritt.

Bløazeren er satt ned 40 prosent fra 5.429 til 3.258 kroner. I skrivende stund er den tilgjengelig i nordisk størrelse 40, 42 og 44 (italiensk størrelse 44-48).

Gatsby-inspirert fra Golden Goose

Vide bukser med høyt liv fra Golden Goose til vår, sommer og tidlig høst. Nøkkelordene er profesjonel, feminin, minimalistisk, sofistikert og sportslig. Stoffet er 100 prosent viskose, og disse buksene med belte er sydd med folder og ekstra legg i hoftene. Passer både stiletter og superstar-joggesko.

Golden Goose er generelt «true to size». Det er kun italiensk størrelse 36 og 38 igjen på salget, så de heldige som har størrelser 32 og 34 kan sikre seg et kupp til 40 prosent av fullpris. Buksene er satt ned fra 5.359 til 3.215,40 kroner.

Bohemsk kontorstil fra Salvatore Ferragamo

Disse beige chinosene fra Salvatore Ferragamo er like fin om våren, sommeren som på de ennå milde høstdagene. Kan kles opp for kontobohemen og er suverene den dagen det åpnes for at vi igjen kan reise på sydenturer og weekender til den franske rivieraen uten så mye planlegging.

40 prosent på tidløs mote fra Salvatore Ferragamo kan ikke kalles stort annet enn et kupp. Buksene som er satt ned fra 5.239 til 3.143,40 er tilgjengelig i italiensk størrelse 42, altså for en norsk størrelse 38.

Chanel-inspirert Rodebjer

Vi som ikke husker 1960-tallet er vant å se passformen som en av signaturene til Chanel. Men i det siste har det florert av rimeligere kvalitetsalternativer fra Sandro, Maje og nå også Rodebjer.

Midi-kjolen som kan brukes med skjorte under på kalde dager eller som en «simple statement» med et kraftig halssmykke på de varme dagene er blant de mest anvendelig kjolene som finnes.

Satt ned 30 prosent fra 4.420 til 3.094 kroner er denne kjolen nesten et must for de som passer inn i de gjenværende størrelsene XS og L. Kjolen er designet for en løs passform og passer nøyaktig i størrelse. Hvis du ønsker en mer tettsittende pass, så velg en størrelse mindre enn du normalt ville ha.

Kjolen er vevd i et raffia-lignende stoff. Den kan kles opp med diamanter og stiletter til å matche «Breakfast at Tiffany’s» og den kan snobbes ned med flate sko og en tynn høyhalset genser.

Cardigan i merinoull fra Baum und Pferdgarten

Deilig strikket cardigan med knapper hele veien opp i en nydelig kamel farge. Jakken er vanlig i størrelsen, og 100 prosent merinoull. Med 30 prosent avslag i prisen er Armine Cardigan fra Baum und Pferdgarten satt ned fra 1.299 til 909,30 kroner.

Myk Sweatshirt fra Holzweiler

Lys gul genser med en crewneck fra Holzweiler. Skjorten er laget av en bomullsblanding og har et svart grafisk trykk med logo. Nederkant og mansjetter er ribbet.

Genseren er satt ned 40 prosent, fra 1.649 til 989,40 kroner.

Designers Remix kjole

Melville-kjolen fra Designers Remix er satt ned 40 prosent fra 2000 til 1200 kroner. Kjempefin helårskjole i sort/hvitt dyreprint, med strikk i livet. Kjolen har skjortekrage og knapper i front.

Kun igjen i str 42 og 44.

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel