torsdag, mai 23, 2024

Klassisk favoritt kommer i handy «on-the-go»-variant

Populært

bareMinerals Original Mineral Veil Loose Setting Powder er en favoritt blant mange. Men løspudder er som kjent litt upraktisk å ha med i veska.

Mineral Veil-fans har lenge savnet en «on-the-go»-versjon av løspudderet som er elsket fordi det legger seg som et fint slør over huden, setter sminken og reduserer synligheten av porer.

Nå har bareMinerals utviklet et kompakt alternativ som inneholder enda flere hudforbedrende egenskaper enn før – og inkluderer en svamp for enkel påføring – uansett hvor du er.

TIPS: Original Mineral Veil må du innom parfymeriet for å teste. Men siden mange sverger til bareMinerals så kunne vi ikke la være å ta med disse to produktene som er på tilbyd – blant annet løspudder-varianten Original Mineral Veil!


Original Minreal Veil Pressed Setting Powder «blurrer» synligheten av ujevnheter, porer og fine linjer og gir en myk, matt finish.

Den allsidige, talkfrie formelen mykgjør hudstrukturen, absorberer olje og er klinisk bevist å synlig forbedre huden over tid.

Dette kompakte pudderet er laget med færre ingredienser enn andre lignende produkter og inneholder 86 prosent naturlige ingredienser.

I tillegg inneholder dette rene, veganske pudder shea og kakaosmør som pleier og gir næring, samt vitamin E som bidrar til å gi antioksidantbeskyttelse mot miljøbelastninger.

Foto: bareMinerals/Dermanor

Slik bruker du pudderet med børste:

Bruk sammen med Supreme Finisher Brush for å oppnå et fint slør over foundation

Sveip Supreme Finisher Brush over pudderet.

Rist av eventuelt overflødig produkt.

Sveip forsiktig på huden på de områder du ønsker et fint slør

Slik bruker du pudderet med svamp:

Bruk med svamp (inkludert) for målrettet påføring og touch-ups

Trykk forsiktig svampen i pudderet.

Trykk deretter forsiktig svampen på områder av ansiktet hvor du ønsker et fint slør

Bruk kantene av svampen for å påføre pudderet til mindre områder som under øynene og rundt nesen.

Gjenta for touch-ups gjennom dagen.

1,240FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel