torsdag, juli 18, 2024

Ni flotte kåper som holder deg varm gjennom vinteren

Populært

En god og varm kåpe er et «must» i den norske vinteren.

Enten det er den klassiske ullkåpen eller en god, lang dynekåper, så er det godt å ha noe varmt å pakke seg inn i når man skal ut i høst- og vinterkulda.

Klassikerne

GANT Handstitched Belted Coat finnes i størrelsene XS til XL. Denne klassiske kåpen i ullmiks av 60 prosent ull og 40 prosent polyester har to frontlommer, avtagbart knytebelte og splitt bakpå. En ekte klassiker å ha som nøkkelplagg i mange år.

En litt kortere versjonen, også fra Gant, er denne frakken i Dark Khaki som kommer i størrelsene XS til XL. Yttermaterialet er 76 prosent ull, 19 prosent polyamid og 5 prosent kashmir, mens foringen er en blanding av viskose og polyester.

Frakken har tre knapper forran og lommer foran

Rock & Blue Kesha Jacket har en herlig fuskepelskant på hetten som beskytter mot snø og kulde. Den kommer i størrelsene 34-46.

Parkasen har ytterstoff av 100 prosent nylon, og polstring av 80 prosent dun og 20 prosent fjær. Foringen er 100 prosent polyester

Jakken kan vaskes i maskinvask på 30 grader.

Lommene har fôring og glidelås, og i tillegg er det to innerlommer med glidelås.
Hetten er fôret og kan tas av. Fuskepelsen er også avtagbar.

Denne nydelige kåpen fra Hollies i Taupe kommer i størrelsene 34-44.

Både ytterstoff og fôr er polyester. Fuskepelsen på hetten er avtagbar.

Herlige, lange bobler

Object Collectors Item Louise Long Down Jacket Fossil kommer i størrelsene XS til XL. Den er laget av 100 prosent resirkulert polyester, og polstret med 70 prosent dun og 30 prosent fjær.

Kåpen kan vaskes i maskin på 30 grader.

Denne quiltede dunkåpen i lang og varmefôret modell fås i størrelsene 34-46. Hetten er avtagbar og har snøring, samt stopper og avtagbar fuskepels.

Lommene har praktiske glidelåser, og om du bretter opp ermene er det refleksdetaljer på innsiden.

Dunkåpen er merket «Responsible Down Standard», som er en garanti for at fjær og dun kommer fra fugler som er behandlet i tråd med dyrevelferdsprinsipper.

Sisters Points Dusty Jacket får i brun og sort i størrelsene XS til XL, og har en avtagbar hette og lommer med glidelås. Ytterstoffet er i 100 prosent Nylon, mens kåpen er polstret med polyester. Tåler skånsom vask på 30°C.

Piff opp garderoben

Denne herlige rutete jakken fra Forever New kommer i størrelsene 36-44. Jakken er fôret og har ytterstoff av polyester.

Et spennende og spenstig valg som gir litt liv til garderoben

I fjor kom de vaffelf-rutete lange vatterte kåpene for alvor inn i motebildet. Det er mange som har dissemodellene i år også. Denne er fra Object Collectors Item og fås i størrelsene 34-44.

Kåpen er i hovedsak laget i resirkulert polyester og polstret med polyester. Den kan vaskes skånsomt på 30°C

Disclaimer: Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler. 

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel