torsdag, juli 18, 2024

BLACK WEEK: Bestikk-kuppene der du sparer minst 50 prosent

Populært

For at det skal være enkelt for deg å orientere deg på de gode tilbudene på ting du trenger under Black Week og Black Friday så samler vi dem her på Huslig.no

Enten man skal fornye eller glede yngre familiemedlemmer som har flyttet hjemmefra så er det ikke til å komme bort fra at det å spise med fint bestikk er koselig.

Nå står Black Week for døren. Det er mange som lokker med tilbud, men vi har ikke nøyd oss med 25-30 prosent, som blant annet Christiania Glasmagasin har på sv’rt mange av bestikksettene sine. Hvis vi skal fleske til på salget vil vi ha halv pris eller bedre.

Her er utvalget vi fant på Black Week i Glasmagasinets bestikk-avdeling:

Stelton Maya bestikksett, 24 deler (6 personer)

Bestikksett på 24 deler fra Stelton til 6 personer. Bestikksettet Maya 2000 er et flott bestikk i stål med bredt skaft og avrundede kanter som ligger godt i hånden. Bestikket har et enkelt og tidløst design som passer til alle typer serviser, om det er til frokost eller selskapsmiddagen. Under Black Week har Christiania Glasmagasin satt ned prisen 57 prosent – fra 5.349 kroner til 2.299 kroner. 

Christiania Bestikk Sorrento Bestikksett 43 Deler (10 personer)

Sorrento er en elegant bestikkserie til 10 personer med serveringsbestikk fra Christiania Bestikk. Bestikksettet er produsert i rustfritt stål og har dekorative linjer som passer like fint til hverdagsbordet som selskapsmiddagen. Bestikksettet består av: Spisebestikk til 10 personer, samt serveringskje, serveringsgaffel og sauseøse.  Under Black Week har Christiania Glasmagasin satt ned prisen 50 prosent – fra 2.599  kroner til 1.299,50 kroner. 

Stelton Chaco Bestikksett 24 Deler (6 personer) 

Bestikksett på 24 deler til 6 personer fra Stelton. Det flotte bestikksettet Chaco består av kniv, gaffel, skje og teskje i en slank utforming med myke linjer. Bestikket har en tidløs fremstilling, designet av norske Tias Eckoff. Bestikksettet kan vaskes i oppvaskmaskin. Under Black Week har Christiania Glasmagasin satt ned prisen 54 prosent – fra 4.749 kroner til 2.199 kroner. 

Wmf Redskap Philadelphia Bestikksett 60 Deler Blank Stål (12 personer) 

Philadelphia er et elegant hverdagsbestikk i 60 deler fra WMF. Bestikksettet er produsert i Cromargan rustfritt stål og passer med sitt klassiske og matte design både i tradisjonelle og moderne hjem. De minimalistiske og rene formene gjør det enkelt å dekke bordet med nærmest alle typer serviser, og lage ditt personlige uttrykk. Bestikket kan enkelt vaskes i oppvaskmaskin. Bestikket består av 12 kniver, gafler, spiseskjeer, kakegaffler og te/kaffe-skjeer. Under Black Week har Christiania Glasmagasin satt ned prisen 62 prosent – fra 3.929 kroner til 1.499 kroner. 

Christiania Bestikk Milano Bestikksett 43 Deler (10 personer)

Milano er en elegant bestikkserie med spisebestikk til 10 personer og serveringsbestikk fra Christiania Bestikk. Bestikksettet er produsert i rustfritt stål og har en enkel utforming som står fint til hverdagsmåltidet. Bestikkdelene kan vaskes i oppvaskmaskin. Bestikksettet består av: Gafler, kniver, skjeer og teskjeer til 10 personer og serveringskje, serveringsgaffel og sauseøse.  Under Black Week har Christiania Glasmagasin satt ned prisen 50 prosent – fra 2.599  kroner til 1.299,50  kroner. 

Christiania Bestikk Torino Bestikksett 60 deler (12 personer)

Torino Bestikksett til 12 personer i 18/0 rustfritt stål. Det klassiske utseende på bestikket passer ethvert dekket middagsbord og vil bidra til et elegant uttrykk både på en helt vanlig hverdag og til selskapet. Bestikket kan vaskes i oppvaskmaskin. Bestikksettet består av: 12x kniver 12x gafler 12x kakegafler 12x spiseskjeer 12x teskjeer. Under Black Week har Christiania Glasmagasin satt ned prisen 50 prosent – fra 1.999  kroner til 999,50  kroner. 

Disclaimer: Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler. 

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel