fredag, juni 14, 2024

Øyunn Krogh med eget garn og strikkekolleksjon

Populært

Influenceren som har gjort seg bemerket med sitt fokus på bærekraft og gjenbruk har naturligvis også tenkt miljø når hun har samarbeidet med House of Yarns om garnkolleksjonen.

Øyunn Krogh ble kjent da hun deltok i Sommerhytta – og vant – sammen med sin daværende kjæreste. I etterkant har hun deltatt i flere andre tv-programmer. Senest på NRKs «24 stjerners julekalender», som hun også vant. Nå lanserer Øyunn sin egen strikkekolleksjon i samarbeid med House of Yarns.

– Så stolt av å kunne fotelle at du nå kan kjøpe «Øyunn Krogh Faerytale Upcycled» garn, sier influenseren i en historie på instagram-kontoen sin.

Les også: 7 positive ting som skjer i kroppen din når du strikker

Både garn og oppskrifter kommer ut i dag.

– Rubina-kolleksjonen består i all hovedsak av et mønster du kan få i kjole eller delt sett med skjørt og genser, forteller Øyunn på Instagram.

I tillegg er det leggvarmere, pulsvarmere, lue og hals.

Les også: Vakre pledd du strikker selv

Garnkolleksjonen består av upcycled garn. Det er ikke det samme som recycled, forklarer Øyunn.

– Upcycled betyr at garnet består av gjenbrukte materialer som er satt sammen for å lage et nytt produkt. I motsetning til recycled, hvor produktet trenger en form for tilsetning for å kunne brukes på ny. Upcycled er en viktig del av sirkulærøkonomien, og jeg er stolt over å ha et garn som har et positivt fotavtrykk på planeten, forklarer hun.

Les også: Psykolog: Strikking er fitness-trening for hjernen

Hun lover også at alle oppskriftene er lette og perfekte for nybegynnere. Prisen er ifølge Øyunn også snill.

– Hun er en annerledes moteprofil med særegenhet og kreativitet. Mote er kunst for Øyunn, som hver dag utfordrer og skaper sin egen stil, sier House of Yarns på nettsidene sine.

Garnet er tilgjengelig i utvalgte butikker, og på House of Yarns nettsider.

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel