torsdag, august 18, 2022

Varmen kommer – søk tilflukt under en høykvalitets parasoll

Populært

Store deler av Norge nyter glovarme sommerdager. Vi er normalt ikke bortskjemte med sol og varme her nord, så det å måtte gå inn på de aller varmeste dagene sitter langt inne.

Har du ordentlig solskjerming på uteplassen din, kan du fortsette å nyte sommerdagene i hagen.

Vi har kikket på flere kvalitetsparasoller i ulike størrelser. Alle kommer i ulike fager, har UV-bestandig trekk som kan impregneres. Så det er garantert noe her som også passer for din hage!

Dersom været snur, du vil ha le fra kraftig regn i stedet for kraftig sol, bør du bruke en impregneringsspray på parasollen din.

Parasoll i Aluminium med lett flyttbar base

Denne parasollen har en solid aluminiumsramme, et stort UV-bestandig trekk og en ekstra bærbar base, så den er perfekt for å beskytte deg mot sollys. Denne høykvalitets parasollen kan lett åpnes og lukkes ved å dreie bryteren på stangen.

Stangen i aluminium og de 8 robuste spilene gjør parasollen veldig holdbar. Videre gir den store avtakbare kryssbasen av stål stabilitet uten å ta mye plass. Den ekstra parasollbasen består av fire separate deler og kan fylles med 60 liter vann eller 80 kg sand. Den er ideell for å stabilisere parasoller med kryssbase. Når du heller ut fyllet, veier parasollbasen lite, noe som gjør den enkel å bære.

Relatert: Inviter til Afternoon Tea i hagen
Relatert: En smak av sommer med ekte gresk tzatziki

Parasollen er hvit – en farge myggen ikke liker. Den er 3,25 meter høy og med en diameter på fem meter kan du samle hele familien til en hyggelig lunsj under denne skjermende parasollen. Finnes i flere farger!

Stor parasoll med bærbar base

Denne parasollen har en solid kvalitetsramme i aluminium, et stort UV-bestandig trekk og en ekstra base du lett frakter rundt i hagen eller på uteplassen.

Denne hageparasollen har en bryter på stangen slik at den er lett å åpne og lukke. Stangen og de 8 robuste spilene av aluminium gjør uteparasollen veldig holdbar.

Relatert: 7 hagebenker vi falt pladask for
Relatert: Velg riktig gressklipper til din hage

Den eksklusive utformingen lar deg vippe og rotere parasollen i 360 grader slik at du alltid har skygge for solen. Den store, avtakbare kryssbasen av stål tilbyr stabilitet uten at den tar mye plass.

Den ekstra parasollbasen består av fire separate deler og kan fylles med 60 liter vann eller 80 kg sand. Den er ideell for å stabilisere parasoller med kryssbase. Når du heller ut fyllet, veier parasollbasen lite, noe som gjør den enkel å bære.

Relatert: Kjøl deg ned med en deilig iskald suppe fra Andalusia
Relatert: Myggen kommer: Slik unngår du å bli bitt

Parasollen finnes i flere farger. Den kan stå pent bak sittegruppen uten at stangen forstyrrer en hyggelig sammenkomst.

Mindre parasoll til hagebordet

Selv om du ikke trenger så stor parasoll vil du nok sette pris på en holdbar kvalitet.

Denne elegante parasollen (300 cm) er perfekt for å skape litt skygge og beskytte deg mot solens skadelige UV-stråler. Skjermen er laget av UV-beskyttende og anti-falmende polyester, er lett å rengjøre og gir deg optimal beskyttelse mot solen.

Stolpen har en diameter på 38 mm og kan enkelt monteres på eksisterende stativ eller i midten av bord med hull.

Den eksklusive utformingen av denne parasollen gir deg muligheten til å vippe parasollen for å blokkere solen når den går ned mot horisonten.

Den sterke stålstangen, sammen med de 6 holdbare spilene, gjør parasollen veldig stabil og holdbar.

Relatert: Slik velger du riktig robotklipper
Relatert: Solbrent? Slik lindrer du plagene

Parasollen kan lett åpnes og lukkes med en sveivemekanisme. Den er enkel å montere og finnes i mange farger.

Parasoll med trestang og ekstra god luftsirkulasjon

Elegant parasoll (270 cm) som skaper litt skygge og beskytter deg mot solens skadelige UV-stråler. Parasollen er laget av UV-beskyttende og anti-falmende polyester, og skjermen er lett å rengjøre.

Med en stangdiameter på 38 mm kan den monteres på eksisterende base, eller i et hagebord med midthull.

Den sterke trestangen, sammen med de 8 holdbare spilene, gjør parasollen veldig stabil og holdbar. En dobbeltskjermet konstruksjon gir luftsirkulasjon på varme dager. Parasollen er lett å åpne og lukke med et praktisk trinsesystem.

Relatert: Sommervær til helgen – Kan du grillvettreglene?
Relatert: Pergola og paviljonger – Her er de beste tilbudene

Parasoll som dekker en stor uteplass

Elegant hengeparasoll på 460 x 270 cm som dekker et stort område. Laget av UV-beskyttende og anti-falmende polyester. Parasollskjermen er lett å rengjøre, og gir deg optimal beskyttelse mot solen.

Den har en solid kryssbase for å øke stabiliteten. Den eksklusive utformingen av denne parasollen, som finnes i en rekke farger, gir deg ekstra stor skjerm for å blokkere solen.

Den sterke metallstangen, sammen med de 12 holdbare spilene, gjør parasollen veldig stabil og holdbar. Du åpner og lukker parasollen enkelt med en sveivemekanisme.

1,193FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel