fredag, september 29, 2023

7 hagebenker vi falt pladask for

Populært

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og endelig kan vi nyte dagene utendørs (så lenge været holder da!). Vi har sett på de peneste hagebenkene som selges på nettet, som også passer lommeboken til de fleste.

Man kan selvfølgelig lage sin egen hagebenk, fremfor å kjøpe ny. Vi har tidligere skrevet en artikkel om hvordan du lager din egen hagebenk, men for de som ikke har tid eller ork til det, kan det også være greit å kjøpe en ferdig benk.

1. 3-seters hagebenk

Enkel og klassisk hagebenk. Dette stykke teakmøbel er laget av ekstremt holdbart teaktre og er eldet, tørket på ovnen og finslipt for å gi et veldig glatt utseende. 

Benken kan også kjøpes som 2-seter.

2. Hagebenk – Iben

Hagebenk modell Iben Teak er den mest holdbare tresorten som brukes i hagemøbler og treets naturlige oljer hindrer at fuktighet trenger inn i trevirket. Her får du et holdbart hagemøbel som du vil ha glede av i mange år!

3. Jabo hagebenk

Klassisk hagebenk i impregnert furu.

4. Benk bananformet 151 cm heltre teak

Denne bananformede benken er både komfortabel og elegant, og vil kunne være et slående blikkfang i hagen eller på verandaen. Dette stykket teakmøbel er konstruert av ekstremt holdbart teak løvtre, og har blitt eldet, tørket på ovnen og deretter slipt fint for å gi et veldig glatt utseende. Teaktre er kjent for sin eksepsjonelle styrke og værbestandighet, noe som gjør det langt mer egnet for hagemøbler enn noe annet treslag. Teaktre er det perfekte valget hvis du vil kjøpe hagemøbler som varer lenge. Du kan beholde den naturlige fargen eller legge til et strøk med maling eller annen finish i favorittfargen. Den krever veldig lite vedlikehold og pleie. Denne 3-seters hagebenken vil gi et stilig tillegg til hagen eller uteplassen. Den er veldig godt egnet for å slappe av utendørs med familie eller venner.

5. Hagebenk 122 cm støpejern og heltre furu

Denne hagebenken med det nostalgiske og iøyefallende designet er det perfekte valget for hagen eller terrassen. Utendørsbenken er laget av heltre furu, noe som gjør den stabil og holdbar. Den har også sterke ben i støpejern med høy stabilitet. Den dekorative PVC-ryggstøtten med tulipanmønster gjør dette hagesetet til et utmerket tillegg foran hjemmet.

6. Hagebenk for barn 84 cm tre

Denne dekorative hagebenken i tre er et perfekt tillegg til hagen. Med en mønstret jernramme med bronsefinish, gir denne benken en gammeldags og klassisk stil hvor som helst. Laget av slitesterk tre, gir setelamellene og ryggstøtten stor støtte og optimal komfort også. Denne hagebenken passer for barna dine i forhold til størrelsen. De vil sikkert ha en god tid på denne nydelige benken med selskap av dyrene og plantene i ryggstøtten. Merk: Vennligst sjekk størrelsen på denne benken før du bestemmer deg for å kjøpe den siden det er en benk til barn.

7. Hagebenk 125 cm stål grå

Denne hagebenken med gammeldags stil er et ekte blikkfang, og vil gi en behagelig stemning på enhver hage eller uteområde. Benken er laget av høykvalitets pulverlakkert stål, og er værbestandig og svært holdbar. Den dekorative rosemønsteret ryggstøtten i plast gir en stilig aksent til enhver hage eller uteplass. Den gir også et perfekt tilbehør foran huset.

Om du vil se et enda større utvalg av hagebenker kan du se mange flere HER.

1,238FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel