mandag, juni 24, 2024

Pergola og paviljonger – Her er de beste tilbudene

Populært

Vi er mange som gleder oss over at sommeren nærmer seg. Vi har sett på noen flotte pergolaer og paviljonger til terrassen eller hagen.

I en tid som nå er det mer og mer populært å bruke penger på hjem og hage ettersom smittetall og restriksjoner ligger en demper på reiselysten. Så hvorfor ikke bruke pengene som ellers hadde gått til reise på en paviljong eller pergola som du kan ha glede av i mange år fremover.

Nedenfor har vi sett på årets modeller fra ByggMax og Netthandelen. La deg inspirere av bildene og og se for deg hvordan hagen eller terrassen kunne sett ut med de forskjellige pergolaene eller paviljongene.

Helårspaviljong – 3×3 meter

Denne helårspaviljongen har et rammeverk laget av pulverlakkert aluminium og takplatene er av polykarbona. Paviljongen får veldig gode anmeldelser og prisen er ikke avskrekkende.

Terrassetak – 12,5 m²

Hva med å montere tak over deler av terrassen? Da kan du sitte tørt selv om sommerværet ikke er på sitt beste.

Denne modellen fra Netthandelen er hele 12,5 kvadrat og koster 13990,-

Terrassetaket har ramme av rustfri aluminium og er enkelt å montere og vedlikeholde.

Pergola Palermo

En flott pergola til hagen fra Byggmax. Denne har 13 kvadrat tak som er laget av kanalplast. Prisen ligger på 13,995,-.

Paviljong – Dallas

En nydelig paviljong fra Netthandelen. Denne går opp en del i prisklasse og koster 39,990,-. Men her får du kvalitet for pengene. Taket er helt vanntett og paviljongen har integrerte hemper for å feste myggnetting og sidegardiner.

Andre pergolaer og paviljonger som er populær nå:

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel