søndag, september 19, 2021

Lanserer tidløs nordisk kolleksjon i naturmaterialer

Populært

Ellos Home lanserer kolleksjnen Timeless Essence for høsten.

Naturmaterialer møter harmonisk grønne nyanser, en kombinasjon som bygger på det tidløse skandinaviske uttrykket.

Når vi nå er midt i sommeren vil vi ta med oss så mye som mulig av frodigheten og lyset fra naturen inn i våre høsthjem.

Lyse treslag og naturmaterialer, sammen med en jordnær fargeskala, gjør Ellos’ kolleksjon til en bro mellom det som har vært og det som er i vente.

Trenden

Kolleksjonen blander harde former med myke kontraster. Teksturerte overflater og materialer blandes med innslag av tre og rette linjer.

I kolleksjonen er det også designet to svenskproduserte produkter: Stolen Astrid og teppet Alma.

Astrid er produsert på fabrikken Wigells i Sør-Sverige. Det harde og litt kantete uttrykket brytes mot den litt avrundede stolryggen som gir stolen mer mykhet. Astrid er dessuten stabelbar, noe som kombinerer den gjennomtenkte designen med ekte funksjonalitet.

Teppet Alma er produsert av den svenske fabrikken Horredsmattan. Materialet er av bomull, og teppet kommer i flere ulike størrelser og farger – en harmonisk fargepalett som fanger hele det skandinaviske uttrykket som kolleksjonen bygger på.

Å blande myke innslag av tekstiler med rette linjer og tredetaljer gjør den kommende sesongen harmonisk og fylt av energi.

-Det føles fantastisk at Ellos Home nå satser på å fremme produkter som er nærproduserte, og hvor vi virkelig har vært med på prosessen fra skisse til ferdig produksjon, sier Jennifer Åhman som er designsjef for Ellos Home i en pressemelding.

Åhman legger til at det har vært en ære å få jobbe så tett med lokale fabrikker som med sitt dyktige håndverk har bidratt til fantastiske resultater.

1,206FansLik
271FølgereFølg

Neste artikkel