torsdag, juli 18, 2024

Knask eller knep? Ta Halloween til nye høyder

Populært

Serverer du barna i gata Halloween-snop fra godteriskåla med skjeletthånden som prøver å ta tak i den som forsyner seg av godteriet, tør vi påstå både du og barna i nabolaget vil få dere en god latter… eller i hvert fall du!

Snart kommer de tøflende igjen, den ene gruppen etter den andre, med små barn som har dresset seg opp for å se ekstra skumle ut. 31. oktober er det Halloween.

Denne godteriskåla har en skjeletthånd som prøver å ta tak i deg når du forsyner deg av godsakene oppi i bollen. Vi vil tro den blir et morsomt innslag som kanskje til og med kan skremme de små monstrene som går knask eller knep bitte litt… Skjeletthånden krever to AA-batterier for å bevege seg, disse følger ikke med.

Har du selv noen som skal ut og gå så vet du jo de trenger noe å ha kveldens «fangst» i. Disse flott bøttene er formet som gresskar, og kan brukes år etter år ta når dere skal ut på tur etter «knask eller knep».

Girlandere og lyslenker pynter både inne og ute

Enten du skal pynte til fest eller du bare ønsker å pynte ute for å ønske de små halloween-bukkene velkommen så er det hyggelig meg lyslenker og girlandere.

Hva sier vel halloween mer en dekorative spøkelseslys? Lenken kan for eksempel henges opp i treet og lyse opp i kveldsmørket.

En annen variant er disse lysende gresskarene. De er også flott som bordpynt

Dørkranser finnes også i mer eller mindre skumle fasonger. Dersom du er halloween-entusiast så vil du nok like denne kransen, som med hodeskalle, edderkopp, lange tynne skjelettfingre og sorte roser.

For noen blir det kanskje i meste laget å pynte inngangspartiet med hodeskalle. Da er det heldigvis også alternativer, i flotte høstfarger.

Relatert: Har du kjøpt gresskar til Halloween? Ikke kast god mat, prøv heller dette

Denne kransen er diskret pyntet med gresskar, og er et flott alternativ som pynter vakkert opp hele høsten igjennom. Halloween-referansene er så subtile at du fint kan la denne pynte ytterdøra helt til det er tid for julekranser.

Flere og flere pynter hagene

I USA er det lang tradisjon for å pynte opp hagen i forbindelse med Halloween. Også her hjemme har det blitt flere og flere som synes det er moro med litt dinglende skjeletter og spøkelser.

Dette oppblåsbare spøkelset er batteridrevet, og du styrer fargene med en fjernkontroll. 

Gravstøtter er en annen klassiker. Dette settet inneholder fem gravstøtter til å sette opp i hagen.

Og akkurat som med spøkelset er det selvfølgelig gjenbruk, som du kan sette opp og skremme naboene med år etter år.

Og hvis du vurderer å gå for gravsteinene så skulle du kanskje hatt et par av «beboerne» som normalt skal hvile under dem, men i anledning Halloween er på full fart opp gjennom plenen din?

Man kommer heller ikke utenom svarte katter på denne dagen. Disse tre terrorkattene ser ikke mye ut som noe koselig man har lyst å gå bort og klappe…. Grøss…

Skrekk-elig gode kaker

Kaker er kjekt både til festen, og til å servere de mange barna som går rundt og banker på dørene denne dagen.

Relatert: Slik lager du gresskarlykt til Halloween

Og det mangler ikke på kakeformer med halloween-motiver til å lage småkaker med.

Du kan også bake store spøkelseskaker med denne fine kakeformen. Formen er støpt i aluminium og rommer 2,1 liter deig. 

Spøkelsekaker vil nok også være et populært innslag på barnebursdager.

Igjen er dette en flott «treat» å gi til smårollingene som kommer og banker på. Hodeskalle-kjeks… Dersom du har rød konditorfarge i kakedeigen ser de ekstra skumle ut – som på bildet…

Happy Halloween – da er det bare å grupynte til 31. oktober!

Disclaimer: Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler. 

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel