torsdag, mai 23, 2024

Gode nyheter for pollenallergikere

Populært

Rundt 20 prosent av Norges befolkning lider av pollenallergi, og for dem kan våren være forferdelig.

TCL Electronics er for tiden verdens raskest voksende TV-merke og et av verdens største selskaper innen forbrukerelektronikk. Nå lanserer de Breeva, en serie smarte luftrensere, i det nordiske markedet.

Renser bort pollen, mugg og forurensing

Å kjøpe en luftrenser til hjemmet er en god idé for å forbedre inneklimaet. TCLs Breeva-serie med luftrensere har filtreringssystemet TCL breevaShield™, som kan absorbere små partikler i luften og ødelegge skadelige mikrober ved hjelp av ionisering og UV-C.

Det kan for eksempel være pollen, mugg eller luftforurensning. Det er gode nyheter, ikke bare for pollenallergikere, men også for alle som bor i byer med mye eksos og luftforurensning hvor en luftrenser kan utgjøre en stor forskjell og skape friskere luft innendørs.

Breeva-serien bruker også H13 HEPA-filtre og sammen med breevaShield™ kan luftrenserne eliminere over 99,9 prosent av bakterier og vanlige influensavirus. Det kommer godt med under den pågående globale pandemien, ettersom mange forbrukere er opptatt av et sunt inneklima.

For de som plages av røykende naboer, kan luftrenserne hjelpe ettersom de kommer med doble luftkvalitetssensorer – en laserstøvsensor og en VOC-sensor – som kan eliminere mindre luktelementer i luften, som tobakksrøyk og lukt fra kjæledyr.

Breeva overvåker luftkvaliteten

For å gjøre det enkelt å overvåke luftkvaliteten innendørs, har alle enhetene en luftkvalitetsindikator som viser luftkvaliteten i sanntid – i tre farger: hvit (bra), gul (middels) og rød (dårlig).

Målingene av luftkvaliteten kan du enkelt overvåke via TCL Home-appen, og rensenivået kan justeres automatisk.

Breeva-luftrenseren har også en smart, ultrastille nattinnstilling, som gjør at den kan gå døgnet rundt uten å forstyrre søvnen.

Breeva A5-modellen ble nylig vurdert som «Anbefalt» i en produkttest av Lyd og Bilde.

Fremfor alt får Breeva A5 skryt for et produkt som skaper frisk og ren inneluft til en fornuftig pris. Funksjonen for «ambient light» fremheves også som en fin detalj som skaper en koselig punktbelysning i rommet.

Breeva A5 er også belønnet med en Red Dot Product Design Award for designet: Elegante og karakteristiske kurver gjør dette til en stilig interiørdetalj som skiller seg ut fra tradisjonelle husholdningsapparater. Designet er ikke bare basert på estetiske kriterier, men er også utformet med effektivitet i tankene. Konstruksjonen med luftuttak på toppen og luftinntak under sørger for en optimalisert luftstrøm.

Disclaimer: Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler. 

1,240FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel