tirsdag, juni 28, 2022

Så enkelt lager du hjemmekontor på begrenset plass

Populært

Mange av oss har fått plass til et midlertidig hjemmekontor på kjøkkenet, stua eller gangen. Og sannsynlig vil vi komme til å jobbe oftere hjemmefra enn tidligere. Mange snakker om hybridløsninger der vi er noen dager på kontoret i uka, og har hjemmekontor noen dager.

En av utfordringene ved fjernarbeid er følelsen av å aldri komme bort fra jobb. Dette kan for eksempel være tilfelle når skrivebordet ditt er i sikte hele tiden.

Vi falt for denne click-in-løsningen fra Elfa. Den er enkel å installere. Det øverste sporet av siknnene skrues inn i veggen og så henger man bare beslagene på der man ønsker.

Systemet er allsidig og holdbart, og du kan utvide og endres det på utallige måter. Det som fungerer som hjemmekontor i dag kan kanskje være en bokhylle senere.

Dessuten spiller det ingen rolle om du har plass til en liten skrivebordsflate – eller kan breie deg over en stor vegg. Du tilpasser dette systemet akkurat som du selv vil.

Enkelte ting er imidlertid viktig å passe på: Arbeidsområdet ditt trenger smart organisering. En enkel måte å holde hjemmekontoret ryddig og samtidig ha plass til alt du trenger er å bruke veggen over skrivebordet. Du bare klikker på en ekstra hylle, så er det løst.

Tips for et vegghengt hjemmekontor

1. Bruk en dypere hylle som arbeidsflate og en smalere hyller over for å frigjøre gulvplass og skape et mer romslig preg.

2. Dekorer arbeidsområdet med ting som gjør deg glad. Planter, bilder og innredning gjør en stor forskjell for trivsel på arbeidsplassen

3. Legg til bokstøtter eller bruk hylleender i stedet for braketter til hyllene – de er støtte og bokstøtter i ett.

4. Omorganiser hyllene etter hvert som behovene dine endres. Du kan sage dem til å passe til en annen størrelse om nødvendig, eller du kan legg til flere hyller for å forvandle hele systemet til en bokhylle.

1,195FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel