torsdag, august 18, 2022

Inspirasjon: Fire helt forskjellige rom i den samme lys blå fargen

Populært

Farger er i vinden igjen. Her er em lys himmelblå farge brukt i helt forskjellige rom – med helt forskjellige uttrykk.

I 2022 kommer livlige farger og lyse toner etter en periode der nøytrale og dempede farger har dominert – det er godt mulig det er en gjenspeiling av vårt behov for positivitet.

Les også: Mal i en fei med malingssprøyter

Les også: Baderom til begjær – slik skaper du romfølelse på et lite bad

Bright Skies er en frisk, åpen og god farge fra Nordsjö. En vitaliserende nyanse som fører naturens positivitet og nytt liv inn i hjemmet. Det er også en farge som fungerer med mange andre nyanser, fra myke nøytrale til glade og lyse farger.

Blått er fargen som symboliserer trofasthet og stabilitet, men også indre ro og intuisjon.

Les også: Dette må du passe på når du pusser opp badet

–Fargen speiler den grenseløse himmelen over oss, hvilket gir oss rom for å omdefinere holdningen til våre hjem, naturen, kunsten og måten vi lever på. Vi tror på å gi mennesker sjansen til å skinne gjennom fargers uendelige muligheter til å vise hvem man er, sier Ann-Charlotte Linde, nordisk fargesjef i Nordsjö. 

Foto: Nordsjö

Ved å male veggene med disse bleke rosa, røde og oransje farger – sammen med med Bright Skies – kan rommet få en behagelig og trygg stemning

Foto: Nordsjö

Denne lyse himmelblå fargen klarer seg også veldig fint alene. Med duse toner ser de grønne plantene ekstra friske og vakre ut.

Foto: Nordsjö

Gjør omgivelsene om til en tom canvas, klar for å omfavne nye idéer. Skap en følelse av åpenhet med myke hvite og dempede toner, som både er friske og forente.

Foto: Nordsjö

Når et rom bytter mellom rollene som hjem og kontor, eller en plass for studier og lekser, trenger vi fleksible rom.

1,193FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel