fredag, juni 14, 2024

Mal i en fei med malingssprøyter

Populært

Med en malersprøyte får du gjort jobben raskt. Det er billigere enn du tror, og flere og flere får øynene opp for dette handy verktøyet.

Det er flere fordeler ved sprøyting i stedet for å påføre maling med en rulle eller pensel:

Hovedårsaken til at mange fristes av dette er at en malingssprayer sparer deg for mye tid når du skal male vegger, gjerder eller andre overflater.

Samtidig gjør den fine sprayen at du lett kan male hvilken som helst kant og nå enhver krik og krok – noe som er veldig praktisk når du skal male eller lakkere hagegjerder, tremøbler eller andre ujevne overflater.

TIPS: VidaXL har en 500W/800 ml brukervennlig malingssprayer utstyrt med 3 dyser i forskjellige størrelser for forskjellige malingsjobber. Sprøytepistolen bruker HVLP (høyt volum lavt trykk)-teknologi som resulterer i at en høyere andel maling når overflaten med redusert overspray, materialforbruk og luftforurensning.

Når du sprøyter malingen på påføres den også jevnt og fint på overflaten, slik at det er lett å oppnå et pent resultat.

Du kan bruke malingssprøyter til både maling og lakk. Dysene bytter du avhengig av hvilken malejobb du står overfor.

Det er veldig enkelt å bruke malingssprøyter. Spraymaling sparer deg også mye tid – spesielt hvis du ikke er veldig dreven med pensler og ruller. For oss som ikke er malere er dette en langt enklere måte å oppnå en fin finish.

Er du usikker på om det virkelig går så kjapt – ta en titt på mannen i videoen under som maler et helt rom på kun ni minutter:

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel