torsdag, juli 18, 2024

Det er enkelt å kombinere kvalitet og design når du handler
interiør

Populært

Nordmenn bruker mye penger på både bolig, oppussing og interiør. Samtidig fører stigende renter og høye priser til at mange ser seg nødt til å være mer forsiktige med innkjøpene. Da er det fornuftig å velge kvalitetsmøbler, og ha som prinsipp å se etter slitesterke og behagelige møbler som også kan by på et spennende design.


Skandinavisk og dansk design er tidløst

Til å begynne med er den klassiske skandinaviske stilen, representert ved for eksempel dansk design, naturmaterialer og lune farger, et godt eksempel på at det er mulig å kombinere design og kvalitet. Hos forhandlere som pandoraliving.no finner du et bredt utvalg enkle, stilrene og tidløse sofaer, madrasser og annet interiør – som samtidig kan tilpasses med lekne farger og mønstre.


God kvalitet kombinert med enkelt og tidløst design gir deg et møbel som du vil ha god nytte av i mange år fremover, samtidig som det kan kombineres med for eksempel pledd eller puter med kontrastfarger.


Klassiske håndverkstradisjoner og moderne materialer

Det er vanlig å trekke linjer mellom håndverk og design, samtidig som håndverksbegrepet også henger sammen med høy kvalitet og nøye utvalgt materialer. Det er ikke slik at et robust og holdbart møbel må være traust og kjedelig, på lik linje betyr ikke spennende design at du må kompromisse med kvaliteten.


Husk også på at det å velge kvalitet ikke bare handler om å unngå unødvendig kasting av interiør etter kort tid, det dreier seg også om både økonomi og bærekraft. Et kvalitetsmøbel er kanskje noen kroner dyrere å kjøpe, men over tid vil det uten tvil lønne seg å velge noe som varer. For miljøet er det også gunstig å gå for kvalitet som kan brukes og gjenbrukes over tid. Slike valg fører til reduserte utslipp og lavere forbruk av både fornybare og ikke-fornybare ressurser – det er helt enkelt bra for både lommeboken og kloden.

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel