fredag, mai 29, 2020

Slik gjør du hjemmet ditt klar for våren

Populært

9 vakre adventstjerner til huset ditt

Adventstjerner er ikke som de en gang var. Tidligere var det den ene klassiske julestjernen som prydet de fleste hjem i...

15-åringen bygger et bord på sløyden. Får snekkere over hele verden til å måpe

Den 15 år gamle gutten, som bare kaller seg for Baumstaller på Imgur, viser hvordan han har laget bordet, som han kaller et evighetsbord....

Trebarnsmoren lagde et nydelig hus ut av et helt vanlig lekehus. Se hvordan hun gjorde det

Eleesha Quinn (34) ønsket å lage noe helt spesielt ut av døtrenes lekehus. Hun pusset opp lekehuset på budsjett, slik at...

96 år gammel kvinne har bevart huset helt likt gjennom 72 år – Se bildene!

Jeg elsker vintage. Kanskje mye på grunn av at jeg synes gamle ting alltid har en historie å fortelle, og så er det noe...

Føler du deg klar for lysere tider? Snart kan vi vinke farvel til den mørke vinteren og slippe lyset og de vårlige fargene inn i hjemmet.

Farger er viktig for oss. Vi føler oss bedre på dager med blå himmel og sol. Når det regner og er tåke ute er det lettere å bli i dårlig humør. Dette kan du overføre til hjemmet ditt. Rydd, vask, og frisk opp med elementer av vårlige farger.


Her skal du få noen tips til hvordan du kan gjøre hjemmet ditt vårlig og fresht fremover:


  1. Mal i friske farger. Du trenger ikke å male veggene. Hva med en hylle, en kommode, et bord eller en dør i en frisk farge? En liten forandring kan gjøre stor forskjell. Farger skaper energi, lys og glede.

Foto: Pixabay

Slipp lyset inn!

2. Slipp inn lyset. Har du møbler eller ruvende potteplanter som sperrer for sollyset, da er det på tide med en ommøblering. Nå må lyset må få slippe til.

3. Pynt med blomster i friske farger. En stor, rosa bukett med tulipaner for eksempel. Nydelig og vårlig.

Foto: Pixabay


Bruk grønne planter

4. Rydd. Et ryddig og rent hjem er mye triveligere enn det motsatte. Bytt ut tunge vinterklær med litt lettere plagg i gangen. Ha fremme kun det du trenger, så får entréen et mye luftigere inntrykk.

5. Når hjemmet er ryddig er det på tide å kjøpe inn grønne planter. Grønne planter frisker opp. Kjøp deg for eksempel en moderne bukett Eucalyptus.

Foto: Pixabay

Kjøp plakater på nett

6. Heng opp ny kunst på veggene. Du kan få en helt ny vegg til en rimelig penge ved å henge opp plakater i rammer eller fotokunst. Plakatene under kan du kjøpe hos Plakatbar som nylig har lagt ut en egen vårkolleksjon av postere.

Foto: Plakatbar

Foto: Plakatbar

72,037FansLik
258FølgereFølg

Siste artikler

Lik oss på Facebook:

Neste artikkel