mandag, september 28, 2020

Slik gjør du hjemmet ditt klar for våren

Populært

Derfor må du alltid feste kommoder og klesskap til veggen

En tragisk ulykke satt fokus på hvordan man bør sikre møbler i et hjem med små barn. Du kjenner sikkert igjen følelsen av å ha...

12 ting du kan bruke gamle vinduer til

Skal du bytte ut vinduene i huset ditt, så ta vare på de gamle vinduene. De kan du nemlig bruke til så mangt. Hva...

Paret kjøpte en gammel landhandel, og gjorde den om til sitt hjem

Den gamle landhandelen ble bygget for over 80 år siden. I hovedetasjen var det butikk, og i kjelleren var det en...

Slik pusset Pernille opp det bittelille, slitte badet sitt på budsjett

Pernille Ekgreen Sand bror i drømmeleiligheten på Amagerbro i Danmark. Det var bare ett problem. Badet var bittelite og veldig slitt....

Føler du deg klar for lysere tider? Snart kan vi vinke farvel til den mørke vinteren og slippe lyset og de vårlige fargene inn i hjemmet.

Farger er viktig for oss. Vi føler oss bedre på dager med blå himmel og sol. Når det regner og er tåke ute er det lettere å bli i dårlig humør. Dette kan du overføre til hjemmet ditt. Rydd, vask, og frisk opp med elementer av vårlige farger.

Her skal du få noen tips til hvordan du kan gjøre hjemmet ditt vårlig og fresht fremover:

  1. Mal i friske farger. Du trenger ikke å male veggene. Hva med en hylle, en kommode, et bord eller en dør i en frisk farge? En liten forandring kan gjøre stor forskjell. Farger skaper energi, lys og glede.

Foto: Pixabay

Slipp lyset inn!

2. Slipp inn lyset. Har du møbler eller ruvende potteplanter som sperrer for sollyset, da er det på tide med en ommøblering. Nå må lyset må få slippe til.

3. Pynt med blomster i friske farger. En stor, rosa bukett med tulipaner for eksempel. Nydelig og vårlig.

Foto: Pixabay

Bruk grønne planter

4. Rydd. Et ryddig og rent hjem er mye triveligere enn det motsatte. Bytt ut tunge vinterklær med litt lettere plagg i gangen. Ha fremme kun det du trenger, så får entréen et mye luftigere inntrykk.

5. Når hjemmet er ryddig er det på tide å kjøpe inn grønne planter. Grønne planter frisker opp. Kjøp deg for eksempel en moderne bukett Eucalyptus.

Foto: Pixabay

Kjøp plakater på nett

6. Heng opp ny kunst på veggene. Du kan få en helt ny vegg til en rimelig penge ved å henge opp plakater i rammer eller fotokunst. Plakatene under kan du kjøpe hos Plakatbar som nylig har lagt ut en egen vårkolleksjon av postere.

Foto: Plakatbar

Foto: Plakatbar

73,358FansLik
262FølgereFølg

Neste artikkel