fredag, august 7, 2020
- Annonse -

Genialt tips: Slik åpner du et tett toalett

Populært

Slik lager du klæppsuppe

Denne klassiske retten går under flere navn. Klæppsuppe, bollesuppe, klæppmel. Uansett hva du kaller den, her er oppskriften på den nostalgiske...

Han kjøper en gammel ambulanse og gjør den om til en bobil. Se hvordan den ser ut nå

Michael (28) har alltid vært glad i å snekre, samtidig som han er lidenskapelig opptatt av gamle biler. Da kom han på den geniale...

Slik holder du soverommet friskt med bakepulver

Finnes det noe bedre enn å komme inn i et rent soverom, hvor du møtes av en frisk bris fra det åpne vinduet og...

Den 96 år gamle damen skulle selge huset. Megleren ble målløs – her har tiden stått stille i 72 år

Nyheten om det urørte huset spredte seg fort da eieren bestemte seg for å selge. En megler tok tak i oppdraget, og ble helt...

Du kjenner sikkert til panikken som oppstår når toalettet tetter seg til. Vannet stiger mens du bare fortsetter å trekke ned og trekke ned. Er du riktig uheldig, renner vannet over. Og er du enda mer uheldig, venter du gjester om tjue minutter.

Man kan selvfølgelig prøve å åpne toalettet med en pinne eller en vakuumpumpe, dersom man har det for hånden. Men det er ikke alltid det hjelper. Man kan også ringe rørleggeren, men det blir fort veldig dyrt.

Enkelt og billig

Her skal du få et genialt tips til hvordan du helt enkelt kan åpne tett toalett med ingredienser du mest sannsynlig allerede har i huset:


1 Varm opp vann

Fyll en kasserolle med fire liter vann og kok opp. Ta kasserollen av platen rett før vannet begynner å koke. Kokende vann kan nemlig føre til at sisternen sprekker.

2 Hell oppvaskmiddel i do

Hell ca. en desiliter oppvaskmiddel ned i toalettet. Om du har Zalo, Sun eller et annet merke stående, spiller ingen rolle.

3 Hell over vannet

Hell det varme vannet forsiktig over i toalettet. Sørg for at det ikke renner over.


4 Vent i 15 minutter

La det varme vannet med oppvaskmiddelet ligge i toalettskålen i opp til 15 minutter. Prøv så å trekke ned. Da skal det ha begynt å løsne. Har det ikke skjedd noen ting på det kvarteret, kan du prøve å gjøre det samme en gang til.

Derfor virker det

Grunnen til at oppvaskmiddel i varmt vann fungerer så bra til å løse opp tette toaletter, er fordi såpen er fettløselig. Akkurat som den løser opp matrester som sitter fast på gryter, stekepanner og porselenformer, løser den også opp smuss som har tettet igjen toalettet.

Så kan du bare senke skuldrene, slappe av og vente til gjestene kommer. Uten å stresse over tett toalett.

Her kan du se en liten videosnutt om hvordan du gjør det: 

Kilde: Expressen 

LES OGSÅ: Så enkelt kan du åpne tette sluk hjemme

72,906FansLik
262FølgereFølg
Lik oss på Facebook:

Neste artikkel