tirsdag, juni 28, 2022

Strikk en Kathrine-genser til våren

Populært

Det er ennå mørkt og kaldt, men om ikke alt for lenge kan vi gå ut og myse i vårsola. Før den varmer ordentlig er det greit å ha en god strikkegenser under vesten.

En myk og deilig strikkegenser i alpaca kan være god å ha på deilige turer langs fjellegger og strender etterhvert som dagslyset slipper mer til og det bare er deilig å gå i naturen og suge til seg skarp, frisk vårluft og glede seg til det blir ordentlig varme i været.

Kathrine-genseren ble allerede introdusert av Viking Garn og Kathrine Sørholt for et par år siden. Etter denne vakre debuten har det blitt mange flere strikkegensere i samarbeid mellom garnprodusenten og tidligere Miss Norway.

Men den opprinnelige Kathrine-genseren har blitt stående igjen som en klassiker i norsk strikk. Og vet du hva? Den strikkes på 6 mm tykkelse, så du rekker å få deg en fin genser før våren.

Genseren finnes i størrelsene XS til XXL. Den strikkes i Alpaca Bris fra Viking og Norway. Bris er et nytt luksusgarn fra Viking bestående av 60 prosent Baby Alpaca, 11 prosent Merino-ull og 29 prosent nylon.

Alpaca Bris egner seg meget godt til både dame og herreplagg, samt til barn. Bris er et mykt og behagelig garn å strikke av som gir utrolig myke og lette plagg. Garnet kommer i 37 ulike farger, så du er ikke bundet til kombinasjonene som er foreslått i oppskriften – du kan fint mikse og matche selv.

Strikkepakkene inneholder garn og mønster.

Er du rask på å strikke er det faktisk også en barnemodell i denne lune vårgenseren:

Disclaimer: Denne artikkelen kan inneholde reklamelenker til nettbutikker som selger produkter som artikkelen omhandler. 

1,195FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel