tirsdag, juni 28, 2022

Inspirasjon: Håndlaget rustikk

Populært

I århundrer har vakre gjenstander laget for hånd blitt verdsatt over hele verden. Kunnskap om veving, glassblåsing, strikking og keramikk går fra generasjon til generasjon, og minner oss om å bremse ned i en travel hverdag og verdsette det unike.

Denne sommeren har H&M Home lansert en tidløs og inspirerende samling av håndlaget interiør, der hvert eneste stykke er spesielt. «For the love of craft» heter kolleksjonen.

Relatert: Herlige oaser i Shabby Chic-stil

Putene er håndvevet av en dyktig vever og farget med planter, som gjør dem enda vakrere og uforlignelig. Kolleksjonen byr også på flettede kurver og håndvevde lanterner laget av bananfiber og rotting som skaper den lune hjemmekosen i ethvert rom.

Kolleksjonen har også tilbehør til sommerbordet, men vannglass og matchende mugger. Alle glassene er munnblåst, og dermed er også hvert eneste glass unikt. Håndmalte vaser laget av naturlig terracotta gir patina enten det er inne eller ute.

Relatert: Ta sommeren med deg inn i høsten – broder en vakker blomsterduk

Ekstra spennende innslag er putetrekkene laget av Himalaya-brennesle. Planten vokser vilt i Nepal, hvor dyrking til fibre gir levebrød til de lokale landsbyboerne.

Foto: H&M

På grunn av forskjeller i nyanser har garnet en naturlig variasjon, siden neslen kan variere fra sesong til sesong og mellom områder. Knappene er laget av kokosnøtter, og du vil se en naturlig variasjon fra en knapp til en annen.

Relatert: Dette huset er bare 30 kvadrat – få med deg hvor godt plassen er utnyttet

Putene er enkle å blande og matche med det plantefargede linkastet som er håndvevd med naturlig ubleket lin for å skape en autentisk naturlig følelse.

Ettersom ting i kolleksjonen er håndlaget er det en «limited edition»-kolleksjon.

1,195FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel