tirsdag, juni 28, 2022

Inspirasjon: Dyp lilarød gir fem ulike rom

Populært

Det er samme fargen, men se hvor ulike uttrykk den har så fort stilen endrer seg.

Et moodboard er en genial måte å finne stilen du ønsker på. Plukk og miks med interiørdetaljer, blomster og personlige detaljer du er glad i for å finne stilen til ditt neste rom.

i bildene av de fem helt ulike interiøruttrykkene er det disse 42 rødnyansene som er benyttet av Fargerikes trend- og fargeekspert Tale Olivia Henningsen.

Her finner du alt ra perlende rosa og det intense og sterke røde – til det dypeste røde. Foto: Fargerike

Den røde tråden Henningsen har valgt ut er fargen «Diva». Se hvordan den endrer temperatur og uttrykk sammen med andre farger.

Les også: Mal i en fei med malingssprøyter
Les også: En blåfarge – sju vidt forskjellige stiler

Bilde 1:  Beige velourer og en mønstermiks krydret med blomster, gir oss en følelse av total velvære. Og et lite hint av England!

På bilde 2 har Tale valgt en eksotisk stil, satt sammen med pasteller. Her er hele fargespekteret i vigør, komplettert av hvite lister og hvite fjær. Rottingsofaen er sprøytemalt i fargen Marmor FR11171. Den grønne palmen og art deco-mønsteret i puten gir en elegant og innbudende touch. Og selv med den mørke veggfargen er rommet lett og flytende.

I bilde 3 blir den mørke fargen Diva en behagelig og rolig bakgrunn til alle detaljene vi finner i vakre naturmaterialer. Alt fra strå, kurv og tekstiler fremheves godt. Så fort vi tilfører naturtoner, dempes det kjølige i fargen og det brune får en fremtredende rolle.  

Les også: Inspirasjon: Fire helt forskjellige rom i den samme lys blå fargen
Les også: Inspirasjon: Lune gule hjem

Bilde 4 demonstrerer Diva som en sofistikert og luksuriøs farge – den passer godt til den moderne stilen med gull og lyst treverk. Dens mørke kjølighet skaper ro, samtidig som det er en dynamisk farge med mye varme. Fargen gir et urbant preg til rommet.

Les også: Åtte flotte hjemmekontorer til inspirasjon
Les også: Skap sjel og dramatiske romeffekter med speil

bilde 5 er Diva brukt på bilderammene – akkurat slik man topper festantrekket med vakker neglelakk. Den står fint til veggfargen Jasper FR1197.

1,195FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel