onsdag, oktober 20, 2021

Camilla Pihl: – Jeg ønsket å lage et vakkert servise som er ment for hyppig hverdagsbruk

Populært

En av Norges største influensere har inngått designsamarbeid med Porsgrund Porselænsfabrik. Resultatet er et vakkert porselensservise som oser av hverdagsluksus.

– Det har vært en ære for meg å få samarbeide med selveste Porsgrunds Porselænsfabrik, en merkevare fylt med tradisjoner og tyngde, sier Camilla Pihl.

Hun er gründer, forretningskvinne, modell, designer, og en av Norges mest kjente influensere.

Les også: Høsten er tid for te og lange frokoster

Merkevaren Camilla Pihl har de seneste årene lansert suksesser innenfor mote- og skjønnhetssegmentet, og nå inntar hun også hjemmene våre med en ny interiørkolleksjon; Camilla Pihl Home. Det er i denne kolleksjonen vi finner det nye porselensserviset hun har designet sammen med Porsgrunds Porselænsfabrik.

Hverdagsluksus

– Jeg har alltid vært opptatt av porselen og servise, og ønsket å lage et vakkert servise som er ment for hyppig hverdagsbruk. Jeg vil gjerne bringe litt fest og hverdagsluksus inn i dagene vi har aller flest av, og rett og slett ta med litt av den deilige «hotellfølelsen i hjemmet», sier hun.

Sammen med designteamet i Porsgrund har hun jobbet for å skape akkurat de produktene hun hadde sett for seg.

Les også: Dekk bordet i naturinspirerte jordfarger fra Rosenthal
Les også: Inviter til Afternoon Tea

– Noe jeg synes vi har fått til. Det kiler litt i magen når jeg snur koppene mine og ser Porsgrund og Camilla Pihl stemplet i bunnen!

Lei av kald te

Serviset består av en presskanne, en tekanne, kopper med hank, lyslykter og en kannevarmer. Alt laget i vakkert, høybrent feltspatporselen med rillemønster.

– Jeg hadde lyst til å fokusere på et te- og kaffeservise som tar vare på den lille hyggestunden med noe varmt i koppen. Jeg designet derfor både tekanne og presskanne, med tilhørende elegant varmeelement, sier Camilla Pihl.

Dermed trenger ikke teen og kaffen bli kald i løpet av frokosten eller møtet. Kolleksjonen har også en nydelig kopp, som er like god til te, kaffe, kakao og annen varm drikke, en universalkopp, inspirert av hvordan folk faktisk lever i hverdagen.

Les også: Disse bordlampene er også smart-høyttalere du kan bruke sammen med Sonos-systemet ditt

– Vi har også laget en matchende telyslykt, som fint kan brukes som et krus eller liten snacksbolle også, sier Camilla Pihl.

Spennende samarbeid

Daglig leder i Porsgrunds Porselænsfabrik AS, Cathinka Sundling, synes samarbeidet har vært spennende.

Les også: En blåfarge – sju vidt forskjellige stiler

– Det er første gangen Porsgrunds Porselænsfabrik gjør et samarbeid med en influenser, og det har vært kreativt og gøy å jobbe sammen med en som har en så estetisk sans og blikk. Vi synes også det er veldig stas å få bli en del av Camilla Pihls vakre univers! Serviset har blitt veldig lekkert, og med Porsgrunds fokus på kvalitet håper vi det blir et servise mange får glede og nytte av, sier Sundling.

Myk opp de strenge høstnyhetene med bjørk, furu og bomull
Bærekraft og farger på budsjett
Moderne eleganse gjennom kontraster

1,203FansLik
271FølgereFølg

Neste artikkel