fredag, september 29, 2023

Disse bordlampene er også smart-høyttalere du kan bruke sammen med Sonos-systemet ditt

Populært

Den originale Symfonisk bordlampehøyttaleren ble lansert i 2019, og var det første produktet utviklet sammen av IKEA og Sonos.

To år senere lanserer IKEA og Sonos en ny versjon av Symfonisk bordlampehøyttaler, med enda bedre lydopplevelse og oppdatert design som kan tilpasses.

– Siden vi lanserte den første Symfonisk bordlampehøyttaleren, har vi lært mye om hvordan og hvor den brukes. For eksempel bruker mange lampehøyttaleren på nattbordet, noe som førte til at vi laget en ny, litt mindre lampefot, sier StjepanBegic, produkteier i IKEA of Sweden.

Han legger til at det nå også tilbys flere designvalg, noe som gjør at lampehøyttaleren er bedre tilpasset folks individuelle hjem

–Ved å integrere en høyttaler i ei bordlampe, kan vi spare plass, redusere rot og skape atmosfære med både lys og lyd, legger han til. 

Den nye Symfonisk bordlampehøyttaleren kan lettere tilpasses ettersom produktet nå er delt inn i Symfonisk høyttalerlampefot og Symfonisk lampeskjerm, som selges separat.

Man kan velge mellom en svart eller hvit versjon av lampefoten, samt to lampeskjermer i forskjellige stiler og farger: En tekstilskjerm eller en glasskjerm, enten svart eller hvit. Den nye lampa støtter også et bredere utvalg av lyspærer.  

–Når folk investere i sine hjem finner de kreative måter å vise frem sin personlige stil på, og lyd er viktig for å skape den rette atmosfæren, sier Sara Morris, hovedproduktsjef i Sonos.

–I tillegg til den mindre størrelsen og de mange designalternativene,gir den nye Symfonisk bordlampehøyttaleren en bredere lyd som fyller rommet, og skaper en flott lytteopplevelse uansett hvor du plasserer den.

Den nye Symfonisk bordlampehøyttaleren har en helt ny akustisk arkitektur som bruker en tilpasset bølgeleder, som gir en flott lydopplevelse fra alle kanter. 

Lampehøyttaleren kobles til via trådløst internett og kan brukes alene, eller sammen med andre Sonos-produkter, inkludert de fra Symfonisk-serien.

Som alle Symfonisk-produkter er denne høyttaleren også en del av Sonos-systemet, som enkelt kobler lyttere til mer enn 100 strømmetjenester. 

Symfonisk er et langsiktig samarbeid mellom IKEA og Sonos der de to aktørene prøver å bringe hjeminnredning og lyd nærmere hverandre.

Høyttalerlampene vil være tilgjengelige i IKEA-varehus og på IKEA.no fra 11 november.  

Om Symfonisk-serien   

Symfonisk-serien inneholder bilderamme med trådløs høyttaler, bordlampe med trådløs høyttaler og bokhylle med trådløs høyttaler. Alle Symfonisk-produktene er kompatible med Sonos nåværende produktsortiment, og kan styres med Sonos-appen. 

1,238FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel