lørdag, juli 2, 2022

Dekk bordet i naturinspirerte jordfarger fra Rosenthal

Populært

Det å være miljøbevisst er en livsstil som i større og større grad gjenspeiles i vakker og praktisk design.

Rosenthal har kastet seg på naturtrenden.

Den nye Thomas-kolleksjonen Clay fra Rosenthal utstråler en rustikk sensualitet og gir en følelse av trendy nærhet til naturen på bordet.

Thomas Clay er tilgjengelig i fargenyansene «Earth», «Sky» og «Rock».

Steintøyserviset som ser litt ut som leire fascinerer med sin funksjonalitet og naturlige design. Den rillede strukturen og de svarte flekkene i serviset gir tallerkener og kopper en autentisk karakter og et håndlaget utseende.

Den nye Joyn Stoneware-kolleksjonen fra Arzberg ser ut som om den er skåret fra sandstein til runde former, og speiler natur og varme.

Steintøyet i kolleksjonen er i farget glasur og feirer tapaskulturen med jordfargene «Iron», «Spark» og «Ash». Disse fargetonene i myk krembeige, matt mursteinrød og glitrende antrasittgrå skaper en avslappet effekt og ukomplisert stil.

Matoppbevaringsboksene «Arzberg» er laget i porselen, med lokk i fire feel-good-farger er også nytt av året fra Rosenthal.

De er ekstremt praktiske: Det tettsittende silikonlokket forhindrer at maten mister smaken og beskytter mot fremmed lukt. Enten det er kjøttpålegg eller ost som skal holdes fersk – eller kjeks som skal holdes sprø – så gjør Artzberg-boksene jobben.

Boksen kan dessuten også settes i mikrobølgeovnen (for all del uten silikonlokket!). Og dersom du har rester å fryse ned, kan du sette Arzberg’en din rett i frysen.

I 2009 ble Rosenthal kjøpt opp av det italienske kjøkkenbrandet Sambonet. De har heller ikke vært på latsiden med nye festlige designs for høsten.

Sugerørene Sambonet Mix & Play gjør både cocktails og mocktails trendy og miljøriktige. Disse sugerørene i massivt rustfritt stål har flott design og fascinerende farger.

Etter suksessen med Vintage Quarzo Nero fra 1965, har Sambonet dessuten også utvidet tilbudet innen non-stick aluminium-stekepanner og wok’er.

Rock’n’Rose kombinerer teknologisk kompetanse på kjøkkenet med design. Dark Rock -versjonen er inspirert av grusen, intensiteten og entusiasmen som motiverer enhver matentusiast, mens den lyse Rose Shadow uttrykker energien, kjærligheten og oppmerksomheten som ligger i tilberedningen av velsmakende retter.

Bakelitt-håndtaket i trevirke er et design-preg som tilfører formen harmoni.

1,195FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel