søndag, september 19, 2021

Hjemmehygge er nøkkelordet for høstens H&M Home-kolleksjon

Populært

Denne sesongen fokuserer H&M Home på hvor viktig det er å ha det bra hjemme.

– Vi ønsker å fokusere på sansene våre og hvordan vi kan tilfredsstille dem. Vi ønsker å utforske og grave dypere inn i rommene og interiøret-ved å bruke farger, materialer, lys og dufter for å hjelpe kundene våre med å skape en god-hjemme-opplevelse, sier leder for design og kreativitet i H&M Home, Evelina Kravaev-Söderberg.

Høstkolleksjonen inneholder en rekke kunstneriske og dristige interiørartikler med en ren og hyggelig følelse.

Den nye H&M Home-kolleksjonen inneholder mye teksturer og inspirasjon fra samtidens kunsthåndverk og nøytrale grafiske stil.

Det er nyanser av nøytrale farger som dominerer, med spennende innslag av Yves Klein-blått på putetrekk av resirkulert bomull.

Det er rikelig med puter i kvalitetsstoffer og koselige ulltepper. Kolleksjonen byr også på myke men moderne veggpynt, og tepper av strie, ull og bomull med abstrakte, men diskrete mønstre.

Sesongens sengetøy har også nye farger denne sesongen – inkludert høstbrun og Yves Klein-blått. Sengetøyet er i lin, og blir mykere og mer elegant jo mer du bruker det.

Til kjøkkenet har H&M satset på keramikk-krus, og til frokostbordet kommer sitteputer, servietter og lekre duker. Også her er det de abstrakte mønstrene som gjør seg gjeldende.

1,206FansLik
271FølgereFølg

Neste artikkel