lørdag, oktober 24, 2020

Bli med på en omvisning i brannkonstabelens lilla hus

Populært

Temperaturen på soverommet har stor betydning for en lang rekke ting

Noen liker å ha det varmt når de sover, andre liker å ha det kaldt. Men spiller det egentlig noen rolle da, tenker mange,...

Har du gamle bilfelger liggende? Da kan du lage deg en stilig grill!

De fleste av oss kaster gamle felger. Hva skal man med de liksom? Vel, dersom du har en kreativ side og liker å lage ting...

Slik kan knuste potter bli den skjønneste hagepynt

Blomsterkrukker blir ødelagt. De knuser og sprekker, spesielt om man har glemt dem utendørs når frost og vinter kommer. Men ikke kast dem! Nedenfor skal...

5 smarte triks som åpner tette avløp

Det er få ting som kommer høyere opp på irritabel-skalaen enn tette avløp. Når du står i dusjen og du plutselig plasker rundt med...

Da Nickis barn flyttet hjemmefra, trengte ikke brannkonstabelen all plassen i det store huset sitt. Hun bestemte seg for å kjøpe seg et mindre hus. Men det ble ikke bare et mindre hus, det ble et bittelite hus. Og det ble lilla og rosa.

Nicki bor i Georgia i USA, og kjøpte seg et 6,7 meter langt hus. Da Nicki så huset for første gang, fikk hun sterke assosiasjoner til et pepperkakehus. Da skjønte hun at hun bare måte male det i lilla og rosa.

Foto: YouTube

Lyst og luftig

Inne huset er det mye høyere under taket enn man kanskje skulle tro. Og med de mange vinduene, blir rommene lyse og luftige.

Kjøkkenet er stort, og inneholder alt man trenger på et kjøkken. Og det er plass til både oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel.

Foto: YouTube

Bruker solenergi

Huset er installert med en propanovn. Og på taket er det solceller som sørger for strøm. Nicki forteller at hun sparer mange tusen i året på å bruke solenergi. I tillegg har hun tilgang på strøm dersom hun vil feste huset bak på bilen og reise ut i villmarken en tur.

Brannkonstabelen planlegger å få inn en tv-prosjektor som hun kan rulle ned over døren når hun skal se på tv. På denne måten sparer hun mye plass i stua.

Foto: YouTube

Stort soverom

Soverommet er oppe på hemsen, og der er det stor plass til bade dobbeltseng og oppbevaring av klær.

Foto: YouTube

Ble gjeldsfri

I dag er Nicki storfornøyd med det nye huset sitt. Hun bestemte seg for å selge det gamle huset sitt, og klarte å betale ned hele huslånet sitt, i tillegg til at hun kunne kjøpe dette lille pepperkakehuset. Både fri og gjeldsfri, det hørtes ut som en drøm.

Foto: YouTube

Her kan du se en video fra inne i huset:

LES OGSÅ: Denne kvinnen bygde sitt eget hus – for kun 650 kroner i måneden!

73,691FansLik
268FølgereFølg

Neste artikkel