fredag, mai 29, 2020

Bli med på en omvisning i brannkonstabelens lilla hus

Populært

Paret kjøpte falleferdig hus fra 1912. Se hvordan det ser ut nå

De var ikke helt sikre på at det var så lurt det de hadde gjort, Lisa Petersson (27) og Gusten Lantz...

Kjenner du ofte sur lukt av klærne? Dette bør du sjekke vaskemaskinen for

Ingenting er som å tre på seg nyvaskede, velduftende klær. På den andre siden er det lite som er så irriterende som når de...

Ikke kast orkideer som ikke vil blomstre lenger. Med dette enkle tipset kan du ha glede av dem i mange år fremover

Er du også lei av orkideer som slutter å blomstre? Mange tror at når en orkide slutter å blomstre, så dør den. Det stemmer...

7 tips som får oppvaskmaskinen din til å fungere enda bedre

Er du en av dem som bare stabler kopper og tallerkener inn i oppvaskmaskinen din, setter på automat-programmet, og lar det stå til? Slapp...

Da Nickis barn flyttet hjemmefra, trengte ikke brannkonstabelen all plassen i det store huset sitt. Hun bestemte seg for å kjøpe seg et mindre hus. Men det ble ikke bare et mindre hus, det ble et bittelite hus. Og det ble lilla og rosa.

Nicki bor i Georgia i USA, og kjøpte seg et 6,7 meter langt hus. Da Nicki så huset for første gang, fikk hun sterke assosiasjoner til et pepperkakehus. Da skjønte hun at hun bare måte male det i lilla og rosa.


Foto: YouTube


Lyst og luftig

Inne huset er det mye høyere under taket enn man kanskje skulle tro. Og med de mange vinduene, blir rommene lyse og luftige.

Kjøkkenet er stort, og inneholder alt man trenger på et kjøkken. Og det er plass til både oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel.

Foto: YouTube

Bruker solenergi

Huset er installert med en propanovn. Og på taket er det solceller som sørger for strøm. Nicki forteller at hun sparer mange tusen i året på å bruke solenergi. I tillegg har hun tilgang på strøm dersom hun vil feste huset bak på bilen og reise ut i villmarken en tur.


Brannkonstabelen planlegger å få inn en tv-prosjektor som hun kan rulle ned over døren når hun skal se på tv. På denne måten sparer hun mye plass i stua.

Foto: YouTube

Stort soverom

Soverommet er oppe på hemsen, og der er det stor plass til bade dobbeltseng og oppbevaring av klær.

Foto: YouTube

Ble gjeldsfri

I dag er Nicki storfornøyd med det nye huset sitt. Hun bestemte seg for å selge det gamle huset sitt, og klarte å betale ned hele huslånet sitt, i tillegg til at hun kunne kjøpe dette lille pepperkakehuset. Både fri og gjeldsfri, det hørtes ut som en drøm.

Foto: YouTube

Her kan du se en video fra inne i huset:

LES OGSÅ: Denne kvinnen bygde sitt eget hus – for kun 650 kroner i måneden!

72,037FansLik
258FølgereFølg

Siste artikler

Lik oss på Facebook:

Neste artikkel