mandag, juni 24, 2024

Han kjøper en gammel ambulanse og gjør den om til en bobil. Se hvordan den ser ut nå

Populært

Michael (28) har alltid vært glad i å snekre, samtidig som han er lidenskapelig opptatt av gamle biler. Da kom han på den geniale ideen å bygge en gammel ambulanse om til en bobil.

Michael, som kaller seg «Intalleyvision» på Imgur, fant en gammel grønn ambulanse som var lagt ut for salg. Han ble umiddelbart forelsket i bilen – en 1992 Ford E-350 7.3 Dieselbil.

Foto: Imgur

Lokal ambulanse

Bilen hadde tidligere fungert som lokal ambulanse i Tennessee. De siste årene, hadde den blitt brukt som lager av et firma.

«Selv om den var rotete og teppebelagt, kunne jeg se potensialet, og kjøpte henne der og da, med penger jeg heldigvis hadde til overs etter at jeg hadde tatt farvel med min tidligere bil, en Promaster», skriver Michael på Imgur.

Foto: Imgur

Brukte fire måneder på prosjektet

Etter å ha gitt ambulansen en skikkelig vask, begynte Michael å planlegge innredningen. Siden han jobber som illustratør, er han flink til å se for seg kreative løsninger.

Alt i alt, tok det han fire måneder å få ferdig bilen. Siden han hadde full jobb ved siden av, fikk han bare jobbet noen timer om ettermiddagene og i helgene.

«Ja, folk har mest sannsynlig dødd her inne, men folks liv har også blitt reddet her, så jeg føler at det går opp i opp», skriver Michael.

Foto: Imgur

Stue, kjøkken og soverom

I ambulansen, har Michael laget en bokhylle, en hemmelig soveplass og en liten stue med tv. Det er et kjøkken der med innlagt vannsystem og et kjøleskap. Men dessverre er det ikke noe bad i bilen.

Foto: Imgur
Foto: Imgur

Michael har behold ambulansens grønne retro-utseende, selv om bilen har fått en real vask og omlakkering der det var behov.

Foto: Imgur

Vil du se hele prosessen med å gjøre ambulansen om til en bobil, finner du den her: Intalleyvision

LES OGSÅ: Tenåringene totalrenoverer studenthybelen. Blir ikke til å kjenne igjen

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel