onsdag, april 1, 2020

Han kjøper en gammel ambulanse og gjør den om til en bobil. Se hvordan den ser ut nå

Populært

10 kreative oppgraderinger som gjør IKEAS anonyme bord til et møbel folk snakker om

Jeg kan ikke skjønne annet enn at IKEAS Lack-bord må være en av de aller største salgssuksessene i Ingvar Kamprads møbelimperium. Jeg har i...

Den 96 år gamle damen skulle selge huset. Megleren ble målløs – her har tiden stått stille i 72 år

Nyheten om det urørte huset spredte seg fort da eieren bestemte seg for å selge. En megler tok tak i oppdraget, og ble helt...

Med disse to naturlige ingrediensene vil oppvaskmaskinen din bli som ny!

Du har nok opplevd det, oppvaskmaskinen er ferdig med sin daglige runde - Men tallerkener og bestikket er langt i fra rent. Oppvaskmaskiner må hanskes...

Derfor skal du ikke ta bort folien på smørpakken

River du av folien som sitter under lokket på smørpakken? De fleste gjør nok det. Men det kan faktisk lønne seg...

Michael (28) har alltid vært glad i å snekre, samtidig som han er lidenskapelig opptatt av gamle biler. Da kom han på den geniale ideen å bygge en gammel ambulanse om til en bobil.

Michael, som kaller seg «Intalleyvision» på Imgur, fant en gammel grønn ambulanse som var lagt ut for salg. Han ble umiddelbart forelsket i bilen – en 1992 Ford E-350 7.3 Dieselbil.

Foto: Imgur

Lokal ambulanse

Bilen hadde tidligere fungert som lokal ambulanse i Tennessee. De siste årene, hadde den blitt brukt som lager av et firma.

«Selv om den var rotete og teppebelagt, kunne jeg se potensialet, og kjøpte henne der og da, med penger jeg heldigvis hadde til overs etter at jeg hadde tatt farvel med min tidligere bil, en Promaster», skriver Michael på Imgur.

Foto: Imgur

Brukte fire måneder på prosjektet

Etter å ha gitt ambulansen en skikkelig vask, begynte Michael å planlegge innredningen. Siden han jobber som illustratør, er han flink til å se for seg kreative løsninger.

Alt i alt, tok det han fire måneder å få ferdig bilen. Siden han hadde full jobb ved siden av, fikk han bare jobbet noen timer om ettermiddagene og i helgene.

«Ja, folk har mest sannsynlig dødd her inne, men folks liv har også blitt reddet her, så jeg føler at det går opp i opp», skriver Michael.

plakatbar

Foto: Imgur

Stue, kjøkken og soverom

I ambulansen, har Michael laget en bokhylle, en hemmelig soveplass og en liten stue med tv. Det er et kjøkken der med innlagt vannsystem og et kjøleskap. Men dessverre er det ikke noe bad i bilen.

Foto: Imgur

Foto: Imgur

Michael har behold ambulansens grønne retro-utseende, selv om bilen har fått en real vask og omlakkering der det var behov.

Foto: Imgur

Vil du se hele prosessen med å gjøre ambulansen om til en bobil, finner du den her: Intalleyvision

LES OGSÅ: Tenåringene totalrenoverer studenthybelen. Blir ikke til å kjenne igjen

246 Følgere
Følg

Siste artikler

Nå er det endelig avgjort: Forskning viser hvilken vei dorullen skal henge

Den endeløse debatten virker aldri å ta slutt. Skal dorullen henge med enden av papiret ut eller inn? Vel, nå har en gruppe forskere...

Neste artikkel