torsdag, juli 18, 2024

Tenåringene totalrenoverer studenthybelen. Blir ikke til å kjenne igjen

Populært

Skylar Bantz kunne ikke vente til hun skulle flytte hjemmefra og begynne på college på Texas State University. Men skuffelsen ble stor da hun åpnet døren til studenthybelen.

Rommet, som hun skulle dele med medstudinen Adeline Vela, var nesten 50 år gammelt, lite og trist. Malingen flasset fra veggene, taket var møkkete og slitt og gulvet var dekket av et slitent plastbelegg. Møblementet bestod av to enkle senger og to skrivepulter.

Det var nesten ingen rom for oppbevaring på hybelen. Og både Skylar og Adeline hadde masse saker de trengte plass til.

Foto: Makeup By Sheila / Facebook

Skrapte sammen penger

De to jentene satt seg ned sammen med Skylars mamma, Sheila, og la en plan for hvordan de kunne oppgradere rommet slik at det ble både mer funksjonelt og samtidig mer koselig. De fikk tak i ytterligere fire personer som kunne stille opp og hjelpe til. Jentene skrapte sammen 500 dollar, noe som tilsvarer rundt 4.500 norske kroner. Så dro de ut og handlet maling, tapet, brukte møbler, tepper og puter. Så brettet de opp ermene og satte i gang. Og etter 20 timer var studenthybelen ikke til å kjenne igjen.

Foto: Makeup By Sheila / Facebook

Loftsenger med masse oppbevaring

Jentene satte inn to loftsenger. Under sengene plasserte de to skrivepulter, pc-skjerm, printer, kaffemaskin og oppbevaring av klær og annet utstyr.

Foto: Makeup By Sheila / Facebook

Så hengte de opp gardiner både i vinduet og ned fra sengene. Og med litt bilder på veggene, noen stilige lamper og noen lune tepper og puter, ble plutselig den triste hybelen til et riktig så koselig lite krypinn.

Foto: Makeup By Sheila / Facebook

Kan endre hele innstillingen

«Vi prøvde å gjøre rommet bekvemt og tiltalende å studere i», sier Skylars mamma, Sheila til MySanAntonio.com.

«Å endre på studenthybelen kan virkelig endre din innstilling til skolen og det å bo hjemmefra», sier hun videre.

Foto: Makeup By Sheila / Facebook

Man skulle nesten ikke tro dette er det samme rommet som jentene først kom inn i. Forhåpentligvis har de slått seg til ro i sin nye hybel, og trives godt på skolen.

LES OGSÅ: Ta en titt på bildene fra innsiden av denne husbåten. Det er helt fantastisk!

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel