fredag, september 17, 2021

Denne herregården med hemmelig vinkjeller ligger nå ute for salg

Populært

Herregården ligger i Primrose Hill i London. Og selv om vi verken har råd til den, eller mulighet til å flytte til England, er det lov å drømme seg litt bort. Og her er det nok å ta av.

Denne flotte herregården har verken svømmebasseng eller elektriske garasjeporter. Men den har alt annet. Huset ble bygget for over hundre år siden, og de som flytter inn her, kan boltre seg på hele 418 kvadratmeter. Det skriver Edinburgh Live.

Herregården ligger i Primrose Hill i utkanten av London. Primrose Hill er en ås på nordsiden av Regents Park. Området rundt åsen, består av både parker og boliger, for det meste viktorianske terrassehus. Primrose Hill er en av de mest fasjonable boligområdene i den engelske byen.

Herregården ble opprinnelig bygget i Arts & Crafts-stil i 1901. Men de nåværende eierne pusset opp huset på 90-tallet.

Kjøkkenet. Her er det masse plass til matlaging.

Fem soverom

I første etasje, finner man den enorme entreen. I tillegg ligger det en stue her, kjøkken, et tegnerom, et solrom og toalett. I andre etasje ligger alle de fem soverommene, samt et bad.

Ett av soverommene.

I tredje etasje er et stort loftsrom med balkong. Det er også en stor garasje knyttet til huset, samt et arbeidsrom.

Men det mest spektakulære, er vinkjelleren. Den ligger gjemt langt under huset, i kjelleren. Og det er ikke bare enkelt å komme seg dit. Man må gå gjennom lange og mørke ganger før man får mulighet til å plukke med seg en flaske vin.

Stiv pris

Denne herregården er selvfølgelig ikke gratis. Langt der ifra, vil nok en del hevde. Den koster nemlig over 17,7 millioner norske kroner. Det har vi selvfølgelig ikke råd til, men jammen er det deilig å bla gjennom bildene og drømme seg litt bort.

Stuen
Hagen
Stuen
1,206FansLik
271FølgereFølg

Neste artikkel