mandag, juni 24, 2024

Slik laget hun Barbie-hus av et gammelt skap, oppvasksvamper og is-pinner

Populært

Faith Sheppard fra Bristol laget et utrolig Barbie-huse til datteren sin for bare 20 pund, tilsvarende 230 kroner.

En mamma som ble forespeilet at hun måtte betale 250 pund, tilsvarende nær 2900 kroner, for å kunne oppfylle datterens drøm om et Barbie-hus har avslørt hvordan hun laget et selv ved å bruke gammelt søppel. Prislappen på huset Faith laget bare £20, altså 230 kroner.

Tobarnsmor og skjønnhetsterapeut Faith Sheppard (31) fra Bristol ønsket å kjøpe et Barbie-hus i bursdagsgave til datteren sin.

Men da hun søkte på internett fant hun ut at de kostet rundt 250 pund, altså tett oppunder 2900 kroner. Og hun så at de stort sett var laget av plastik.

Nå har kreativiteten til Faith gått sin seiersgang i britiske aviser. Både Daily Mail og The Sun har begeistret beskrevet hvordan Faith fikk tak i et gammelt skap og brukte for 20 pund (230 kroner) på å lage et flott dukkehus. Historien ble først omtalt på gjenbruksnettstedet Latest Deals.

Da Faith så prisen på plasthusene syntes hun rett og slett ikke de var verd så mye penger, og bestemte seg for å lage et dukkehus til datteren selv av ting de hadde liggende i huset.

Credits:Latestdeals.co.uk

– Jeg fant et furuskap med dører på Facebook-markedsplassen som nettopp hadde blitt satt ut i en hage omtrent fem kilometer hjemmefra, forteller hun til Latest Deals.

Skapet var gratis, og Faith skjøpte at hun hadde et godt utgangspunkt for huset.

– Jeg var heldig og fikk noe tilbehør til Barbiehuset og små dukkehusmøbler som noen jeg kjenner skulle kvitte seg med. Resten laget jeg selv av ting vi hadde liggende. Jeg satte også inn bilder av datteren min og familien vår for å gi huset et personlig preg, sier Faith.

Hun avslører at det tok henne et par uker der hun jobbet med huset i tre og en halv time hver kveld.

– Da huset var ferdig hadde det kostet 20 pund. Jeg er storfornøyd med hvordan det har blitt, sier Faith.

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel