torsdag, juli 18, 2024

Genialt tips: Den beste måten å fjerne katte- og hundehår på

Populært

Vi elsker kjæledyrene våre. Selvfølgelig gjør vi det. Vi elsker å kose med dem, leke med dem, gå tur med dem og snakke med dem når vi er alene. Kjæledyr er helt fantastisk. Det som ikke er like fantastisk, er alle hårene de legger igjen over alt.

For kjæledyr røyter. Spesielt hunder og katter. Det kommer man rett og slett ikke unna. Noen røyter lite, mens andre røyter mye. Og de fleste røyter ekstra mye om våren når vinterpelsen skal av.

Og disse hårene er nesten umulig å bli kvitt. Vi kan støvsuge sofaen og teppet, og vi kan gå over klærne våre med en klesrulle, men det er fryktelig mye jobb, og hårene har en tendens til å klamre seg fast.

Foto: One Good Thing / Pinterest

Lag din egen rulle

Klesrullene du får kjøpt i butikken, er fine å bruke på småhår. Men har du sittet med en katt i fanget over tid, eller lekt med en hund, slik at du virkelig er dekket av dyrehår, er ikke de klesrullene veldig effektive.

Men her skal du få et genialt tips til hvordan du kan lage din helt egen rulle, som fjerner dyrehår i en fei.

Foto: One Good Thing / Pinterest

Enkelt å lage

Du trenger:

  • En malingsrulle
  • Gaffateip

Sånn gjør du:

  • Surr gaffateipen rundt malingsrullen, med klisterenden ut. Surr helt til hele malingsrullen er dekket.
  • Klipp av, og klistre enden fast i rullen.
  • Og vips, du har en skikkelig kraftig kles- og møbelrulle
Foto: One Good Thing / Pinterest

Kan brukes over alt

Denne rullen kan du bruke over alt: På klær, på sofaen din, på gulvtepper, i hunde- eller kattesengen. Den er også helt genial å bruke andre steder der det samler seg mye rusk og rask, som for eksempel på dørmatta.

Da er det bare å kose og leke i vei med kjæledyrene dine. La dem få ligge i sofaen og kose seg på yndlingsteppet ditt. For nå trenger du ikke lenger tenke på hårene de legger igjen.

Kilde: One Good Thing

1,241FansLik
278FølgereFølg

Neste artikkel